OSIGURAJTE MJESTO

Bez brige s Dijanom LIVE SHOW! Razgovori s psihijatrima prvi put uživo s publikom

Nemate s kim razgovarati o tome kako se osjećate i što prolazite? Čuli ste za mentalno zdravlje, ali imate puno nepoznanica? Odgovore potražite u trećoj sezoni serijala o mentalnom zdravlju! Vraćaju se vaši omiljeni doktori za dušu!

Što je mentalno zdravlje, a što mentalna bolest? Koja je razlika između mentalnih poremećaja i mentalnih dijagnoza? Kada potražiti pomoć, a kada si i kako sami pomoći?

Ovo je samo dio pitanja na koja će prvi put, u potpuno novom formatu, uživo odgovarati ugledni psihijatri i psihoterapeuti, doktori Ante Bagarić i Hrvoje Handl. Nakon ogromnog uspjeha prve dvije sezone, "Bez brige s Dijanom" kreće s trećom sezonom emitiranja u potpuno novom formatu koji će oduševiti publiku.

image

U novoj sezoni najveći autoriteti psihijatrijske struke, doktori Hrvoje Handl i Ante Bagarić odgovaraju na vaša pitanja

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Po prvi puta uživo, s namjerom popularizacije tema vezanih uz mentalno zdravlje, jednog od najvažnijih segmenata naših života, doktori Bagarić i Handl daju savjete i objašnjavaju uzroke loših stanja i poremećaja te izravno odgovaraju na sve što vas zanima. Pridružite se publici u dvorani Kaptol centra, sudjelujte u razgovoru i postavite vašim omiljenim liječnicima pitanja na koja dosad niste mogli saznati odgovor.

Sudjelujte u našoj tribini!

I to u trećoj sezoni serijala "Bez brige s Dijanom", jedinstvenom medijskom formatu s ciljem destigmatizacije i detabuizacije mentalnih poremećaja i bolesti, koji počinje na Svjetski dan mentalnog zdravlja 10. listopada, tribinom u 18 sati u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema.

"Bez brige s Dijanom", moderatorice i autorice projekta Dijane Čuljak, osim razgovora uživo s našim doktorima, svakog će tjedna donositi razne formate u kojima ćemo objavljivati priče javnih osoba, osobna iskustva i ispovijesti, kao i riječ stručnjaka. Sve sadržaje možete pratiti na gloria.hr, u tjednom izdanju magazina Gloria kao i na našim društvenim mrežama.

image

Autorica projekta Dijana Čuljak moderatorica je tribine uživo 10. listopada

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Sretnog života nema bez sređenih emocija. Zapitajte se, osluhnite vlastite osjećaje, pitajte što se do sada niste usudili pitati i pomozite nam da skinemo stigmu s tema posvećenih mentalnom zdravlju, kako bi vaš, ali i život svih koje volite, bio kvalitetniji i bolji. U konačnici, svaka je terapija razgovor, a svakome od nas treba malo razgovora.

Još je bolje ako možete razgovarati s vašim omiljenim liječnicima, dr. Handlom i dr. Bagarićem, koji su nas iz tjedna u tjedan u "Bez brige s Dijanom" veselili korisnim savjetima o odnosima, prijateljstvima, emocijama, roditeljstvu, a naučili smo ponešto i o vlastitim stanjima. Sad se konačno vraćaju, i to na veliku pozornicu u trećoj sezoni serijala!

Nabavite svoju ulaznicu za našu prvu tribinu uživo putem Eventima. Sudjelujte u razgovorima i budite bez brige!

Linker
22. travanj 2024 20:28