Ljubavna igra

Jelena Miholjević i Dražen Čuček otkrivaju što misle o braku, monogamiji i tko je bolji u kućanskim poslovima

Glumci su se zbližili na predstavi ‘Uvijek će nam ostati ljubav‘ koju su u samo godinu dana odigrali više od pedeset puta, a samo za Gloria.hr snimili su unakrsni intervju.

''Imam dva muža i oba su mi odlična, blažena ja među mojim muškarcima'', nedavno se našalila glumica Jelena Miholjević i nije bila daleko od istine. Njezin suprug Dario Harjaček krajem prošle godine u produkciji ''Teatra Rugantino'' postavio je predstavu "Uvijek će nam ostati ljubav" u kojoj Jeleninog životnog partnera glumi Dražen Čuček.

A upravo su njih dvoje nedavno na maloj sceni ''Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog'' odigrali jubilarnu pedesetu izvedbu. Glumci gostuju diljem Hrvatske i regije gdje su osvojili i nekoliko nagrada, a usput se zbližili i postali pravi prijatelji. Tako da se Jelena Miholjević nada da će još dugo vremena, doma i na sceni, uživati sa svoja dva supruga. Doduše s onim scenskim, šarmantnim, ciničnim i neuhvatljivim sveučilišnim profesorom Medom tek se sprema uploviti u bračne vode.

Pogledajte što nam je ovo dvoje glumaca otkrila u videu u kojemu su preuzeli ulogu novinara.



Predstava po tekstu Miloša Radovića naime, govori o paru koji se nakon dvadeset godina odlučuje na brak, a publika gleda samo posljednjih, kritičnih pet minuta u životu prpošne i životne Jele i profesora Mede, prije nego što bi trebali krenuti kod matičara.

image

Jelena Miholjević i Dražen Čuček nedavno su proslavili 50. izvedbu predstave

TOMISLAV VEIć

Čitajte i: Dražen Čuček prvi put govori o propalom braku: 'Nedostajao mi je osjećaj poštovanja, moj osobni prostor, sloboda i glas...'

Oni u to kratko vrijeme žele na brzinu isprobati kako će im izgledati život i što će se promijeniti nakon što potpišu bračni ugovor.

A tu se odvija široka paleta muško-ženskih odnosa kroz zanimljivu scensku igru dvoje glumaca kojima je to prva profesionalna suradnja. Glumica zagrebačkog kazališta ''Gavella'' i glumac satiričkog kazališta ''Kerempuh'' ne skrivaju koliko uživaju u zajedničkom radu, gostovanjima i druženju i nadaju se da im ovo neće biti posljednja suradnja. A samo za portal Gloria.hr otkrili su što misle o braku, kako se zabavljaju, te otkrivaju i neke intimne do sada nepoznate stvari iz vlastitog života.

image

Jelena Miholjević i Dražen Čuček u predstavi 'Uvijek će nam ostati ljubav'

SAšKA MUTIć

Čitajte i: Jubilarna izvedba predstave: Dražen Čuček i Jelena Miholjević uskoro 50. put pred publikom

Linker
21. travanj 2024 22:12