Omiljeni zagrebački festival

Ovaj vikend u Maksimiru mnogi su uživali u još jednom Tko pjeva zlo ne misli festivalu!

U zagrebačkom parku Maksimir, 500-injak posjetitelja uživalo je u čak dva dana petog po redu festivala koji nas vraća u neka prošla vremena, i podsjeća na vrijeme građanskog predratnog Zagreba 30-ih godina, glazbom, modom i stilom.

Program je započeo u subotu popodne, uz vrhunski Ajngemahtec bend te Kristijana Beluhana i Roberta Marekovića koji su izvodili dobro poznate hitove poput onih Ive Robića.

Čitajte i: Klub na Jarunskoj obali ponovno je epicentar za koncerte na otvorenom: Stižu jaka imena domaće scene

Spas od vrućine posjetitelji su potražili u hladu maksimirske šume uz osvježavajuća pića. Hit pića festivala bili su kokteli s ginom, imenima posebno osmišljenim na temu festivala pa se tako pio Taubek, Šnelfotograf, Šafranek G&T ili Zagrebački Konj - kombinacija gina i ginger-beera.

image
Posjetitelji nisu propustili ni nastup Zagrebačkog orkestra ZET-a.
PR

U nedjelju, unatoč visokim temperaturama, posjetitelji nisu propustili ni nastup Zagrebačkog orkestra ZET-a koji su izvodili svima nam dobro poznate melodije iz filma Tko pjeva zlo ne misli.

image
Spas od vrućine posjetitelji su potražili u hladu maksimirske šume.
PR

Čitajte i: Tomislav Jelinčić na premijeru svog filma doveo cijelu svoju obitelj, ali i brojne kolege s televizije

Filmski klasik gledao se ispod zvjezdanog neba i u subotu i u nedjelju, a oba dana moralo se dobro paziti na epidemiološke mjere jer se kao i svake godine na livadi tražilo mjesto više.

image
Program je započeo u subotu popodne.
PR

Pogledajte galeriju kako je Maksimir živio ovaj vikend.

Linker
13. travanj 2024 23:36