Gloria Red Carpet Report

Naši stilisti složni: Oscar je modno podbacio, prosječna ocjena mnoge će iznenaditi

U našem specijalnom video reportu s Ivanom Pavić i Ivanom Friščićem razgovaramo o modnim odabirima najvećih zvijezda iz svijeta glume na upravo održanoj dodjeli nagrada Akademije u Los Angelesu.

Tko je iznenadio, a tko razočarao u modnom okršaju na crvenom tepihu, pitali smo naše modne eksperte Ivanu Pavić i Ivana Friščića netom nakon održanih Oscara. Uobičajeno, modni pobjednici ostave u drugom planu dobitnike Akademijine nagrade jer legendarna izdanja na najprestižnijem tepihu dugo se pamte, a ona loša ne opraštaju tako lako. I dok se većina zvijezda odlučila za dobro poznate dizajnere čija su zaštitna lica već sezonama te nije bilo mjesta za neočekivane momente, pripadnici nove, mlade generacije glumačkih zvijezda odlučili su pomaknuti granice i testirati ukus kritike i publike. Jesu li u tome uspjeli ili bi, pak, trebali ugledati se na starije kolege, komentiraju naši modni stručnjaci.



Je li vrijeme za kratke hlačice na crvenom tepihu i može li glumac na dodjelu bez košulje, otkrivaju nam modni stilisti koji dodjele gledaju kroz smjelost kreativnih dizajnerskih timova. Zašto je ova dodjela posebna, kakve su poruke s crvenog tepiha obišle svijet i je li Oscar uspio povratiti bar dio nekadašnjeg sjaja, pogledajte u Gloria red carpet reportu.


Snimatelji: Jakov Novak, Jure Cukar
Realizacija: Renato Aničić, Saša Grubišić


S ovogodišnje dodjele Oscara izdvajamo:

Linker
14. travanj 2024 22:22