Usklađeni u bijelom

Što odjenuti za ljeto na asfaltu? Odgovor znaju Jennifer Lawrence i njen dragi

Teško je ostati svjež i šik po nesnosnim vrućinama, glumica je to uspjela u bijelom od glave do pete.

Nije vruće samo u Hrvatskoj, i ostatak svijeta ‘prži‘ se u dugotrajnim razdobljima previsokih temperatura, a tako je i u New Yorku. Znaju to i mladi roditelji Jennifer Lawrence i Cooke Maroney koji su za neizbježan izlazak u vreli grad odabrali pravu boju - bijelu.

image

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Teško je ostati svjež i šik po nesnosnim vrućinama, a glumica je to uspjela u bijelom od glave do pete, uz dašak plave boje u određenim detaljima. Jennifer je odlučila prošetati u bijelim hlačama na tregere, taj one-piece komad obično se nosi preko neke majice ili košulje. Jen je ispod njega imala plavi top koji po onome što se nazire ispod tregera više nalikuje kupaćem kostimu, a moguće je da je imala baš to na sebi.

image

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Natikače s ravnim džonom u istoj nijansi kraljevsko plave dale su dodatan ‘morski‘ prizvuk ovom outfitu. Glavu je zaštitila laganim bijelim šeširom i sunčanim naočalama.

Njezin suprug, njujorški galerist Cooke Maroney također je bio u svijetloj odjeći, običan bijeli T-shirt stavio je na svijetle i lagane hlače u bež boji idealne za zaštitu od vrelog zraka na asfaltu. Uz neizostavne sunčane naočale za zaštitu od visokog sunca, Cooke se odlučio za elegantne tenisice u boji pijeska.

image

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Filmska zvijezda rodila je prvo dijete krajem veljače ove godine, a glumica i 37- godišnji vlasnik umjetničke galerije Gladstone 64 na Upper East Sideu u New Yorku obožavaju boraviti u tom gradu. Često ih se može vidjeti u ležernim šetnjama po Manhattanu, gdje je Jen šetala gotovo svakodnevno i u trudnoći. No nakon rođenja djeteta u veljači ove godine, prve su mjesece bebina života ipak proveli na zapadnoj obali - u Kaliforniji. Čini se kako su se sada vratili u Veliku jabuku.

Linker
18. travanj 2024 00:04