inspirirana slavonijom

Lidija Lešić nam je otvorila vrata svog showrooma i pokazala neodoljive heklane modne dodatke

Manekenka, Instagram influencerica i dizajnerica, rodom iz Slavonije, točnije Županje, prije godinu dana se bacila u dizajnerske vode i odmah osvojila ljubiteljice unikatnih i efektnih modnih dodataka. Lidija Lešić otvorila nam je svoj showroom i pokazala komade koji najbrže odlaze s polica.

Slavonka Lidija Lešić inspiraciju za modne dodatke poput naušnica, torbica i šešira pronašla je upravo u svom rodnom kraju. Unikatni modeli koje dizajnira za svoj bred Slavonika su heklani i svi su rađeni ručnim radom pa njihov nastanak traje i više od 50 sati. Kako nam je ispričala, i sama zna heklati, no zbog životnog tempa i obveza ne stiže sve odraditi sama.

Influencerica je showroom na zagrebačkoj Knežiji preuredila sama sa suprugom i od male, kako kaže "šupice" napravila prostor koji odiše minimalizmom i sinergijom drveta i betona. Lidija i njezina desna ruka Slavica Valdec dočekale su nas u showroomu i pokazale nam neke od najpopularnijih proizvoda. Naušnice čije se cijene kreću od 159 do 189 kuna, torbice po 650 do 850 kuna i šeširi čija cijena ide od 670 kuna dio su ponude, a što nam je sve otkrila, pogledajte u videu.

Linker
18. travanj 2024 14:24