Getty Images
modni klasik

Sada se isplati uloviti kožnu torbu: Na sezonskim sniženjima izabrali smo 15 super modela

Sezonska sniženja prava su prilika za uloviti modne komade koji su na 'listi čekanja' posljednjih mjeseci, Sada su dostupni po sniženim cijenama, a ako je riječ o modnom klasiku, isplati ih se uloviti dok sniženja još traju. Jedna od isplativijih investicija je svakodnevna suputnica - kožna torba.

Kada bismo trebali nabrojiti pet must have komada u garderobi, kožna torba našla bi se na tom popisu. Radi se o modnom klasiku koji ne ovisi o aktualnim trendovima već se nosi u svako doba godine i u gotovo svakoj modnoj kombinaciji jer se svojim suptilnim izgledom lako prilagođava svakom stilu. Kožna torba tako je komad u koji se isplati investirati jer ipak, vjerna nam je više sezona.

Osim dizajnerskih, svoje modele imaju i trgovine brze mode. Uz imitaciju kože, nerijetko i oni u svoju ponudu uvrste modele od prave kože. Odlične modele uvijek imaju i dizajnerska imena, a ako ste si željeli priuštiti jednu kvalitetnu torbu s luksuznim potpisom, sada je pravo vrijeme za to jer su i njihove cijene trenutno snižene. Vrijeme akcija najbolje je razdoblje za kupovinu modnih zicera koji se inače nalaze u nešto višem cjenovnom rangu.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 15: Linda Tol wears Frankie shop trousers and belt, Loulou Studio sweater and a Kurt Geiger bag on September 15, 2019 in London, England. (Photo by Kirstin Sinclair/Getty Images for Kurt Geiger)
Getty Images for Kurt Geiger

Iako klasične, kožne torbe, najčešće u crnoj ili boji konjaka svojom jednostavnošću i dalje mogu biti upečatljivi dio modne kombinacije, u prvom redu zbog detalja koji ih izdvajaju iz mase. Crne modele tako često krase rokerske zakovice, upečatljivi patenti ili malo pomaknuti oblici. S druge strane, torbe u smeđim tonovima dolaze s ukrasnim resicama, koje im daju kaubojski look.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 11: A guest is seen wearing a white shirt and black and white pants during New York Fashion Week on September 11, 2019 in New York City. (Photo by Donell Woodson/Getty Images)
Getty Images

Shopper, tote ili one pravilnog i čvrstog oblika u većim dimenzijama uvijek su praktičan odabir koji nam dobro dođe u svakodnevnim situacijama kada u torbu skladištimo gotovo sve. Ljubiteljice mini modela posegnut će za manjim torbicama od kože, onima u obliku polumjeseca ili onima od trenutno popularne mekane kože. Od netipičnih oblika, bucket torbice i dalje su zanimljiv modni dodatak koji trendseterice vole nositi jer će upotpuniti svaki jednostavni stajling. U ponudi high street i dizajnerskih imena pronašli smo modele koji bi mogli postati novi omiljeni kožni klasici u ormaru. Imamo ih 15!

Linker
14. travanj 2024 12:40