Instagram
kažemo 'da' bojama

Ove zime biramo kapute u bojama: 13 modela uz koje ćemo pobijediti tmurne dane

Hladnim danima se veselimo iz nekoliko razloga, a jedan od njih su svakako kaputi. Ako vam treba model koji će se istaknuti iz mase, odaberite onaj u jarkoj boji - izbora u trgovinama ne nedostaje.

Kada pomislimo na kapute, prva asocijacija su oni klasični, u boji devine dlake i u crnoj boji. Ovakve modele dobro je imati u ormaru jer su bezvremenski i nosivi u svim prilikama, od svakodnevnih do svečanih.

Pomak od klasike pronalazimo u kaputima u jarkim ili pastelnim bojama, trendu koji je posljednjih godina sve zastupljeni, a njegova popularnost rasla je usporedno s trendom monokromatskih kombinacija, stilskim trikom kojeg se slavne djevojke vole držati kada ciljaju na profinjeni i šik izgled. Od jarkih boja kaputa izdvajaju se žuta i ružičasta koje "vrište" iz izloga dućana, a smirenije varijante su pastelni tonovi ovih boja. Manje upečatljive bit će i boje poput nježno zelene ili nebesko plave, a crveni modeli mogu stati uz bok onima u crnoj boji.

Kako ih nositi? Američka modna blogerica Blair Eadie posjeduje zavidnu kolekciju kaputa u jarkim bojama i vješto kombinira upečatljive boje s uzorcima i ostalim bojama, a njezin stil poslužio nam je kao inspiracija za stalijš zimske trenutke. Primjerke kaputa u bojama koji se dio trenutne postave high street i end street brendova pronađite u našoj galeriji.

Zaigrano s točkicama

Instagram

Poslovni look s pomakom

Instagram

Uz divlji životinjski print

Instagram

Kao začin crnom outfitu

Instagram

Tople boje jeseni

Instagram

Color-block kombinacije

Instagram

Linker
06. travanj 2024 20:52