Rad na sebi

Ella se pohvalila novom figurom: ‘Vjerovali ili ne, sad moram jesti više nego što sam ikad prije jela‘

Nakon što je rodila drugo dijete, preselila s obitelji u manji grad, naša najpoznatija influencerica posvetila se transformaciji svog tijela, kako je pokazala na Instagramu sada je u fazi u kojoj je smršavjela - ali to nije njen krajnji cilj.

Influencerica Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama često govori o privatnim temama, a tako je i potpuno iskrena po pitanju svog izgleda i zahvata koje je radila. Sada je ova mlada majka dvije djevojčica s brojnim pratiteljima podijelila svoj plan za promjenu tijela. Kako je kazala o svom mršavljenju i izgradnji mišića govorila je uglavnom na storijima, zbog čega je dobivala brojne poruke - zahvalila se na uputama koje je dobivala. Otkrila je da su joj mnogi rekli i da pretjeruje s gubitkom na težini, zato je osjetila potrebu da svima objasni u kojem je točno procesu.

"Ja istovremeno gubim kile i gradim mišić. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bih izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača. Puno jača nego što vidite na desnoj slici. Ali desna slika je tek početak. Da izgubila sam guzicu, ali izgubila sam guzicu koju nisam htjela, a tek sad ću napraviti guzicu kakvu želim jer će biti mišić, a ne mast, ali to je takav proces", započela je s poduljim objašnjenjem Ella. Na objavi je priložila dvije fotografije, na jednoj se vidi kako je izgledala prije procesa vježbanja i mršavljenja, a na drugoj kakvo je sada stanje.

Čitajte i: Ella Dvornik priznala kako je operirala grudi: ‘Oporavak je bolan, ožiljci mi se ne sviđaju, ali nisam požalila‘

Dugotrajan proces

"Po putu moraš izgubiti da bi dobio. I iako sam manja s kilama, ako nastavim ovako raditi, kile će krenuti gore, ali one dobre kile, kile koje i želim. Tako da vjerovali ili ne, sad moram jesti više nego što sam ikad prije jela i vjerujte mi to mi je teže od odlaska na trening. Ali evo dok sam još u procesu, a vjerujte mi bit će ovo dug proces, želim vam reći da se nisam nikad budila sretnija. Iako je ovo samo vanjština i površno, ono što me ujutro motivira je činjenica da nisam još odustala, a rezultate vidim", nastavila je Ella. Zatim je cijelo ovo iskustvo koje proživljava - novi režim prehrane i tjelovježbe - nazvala iznimno bitnim za sebe, ne zbog izgleda nego zbog pobjeđivanja vlastitog karaktera.

"Inače sam osoba koja započne i ne završi, tako da je ovo više neka moja potvrda sebi da mogu pomaknuti svoju granicu. Ovo putovanje je u biti jedna jako bitna lekcija za mene, i trebalo mi je ovo. Znam da nekima nije ovo lijepo i neće im biti lijepo ni ono sto ću tek postati, ali čovjek jednostavno dođe u godine kad mu više nije bitno što masa očekuje niti koji su standardi većine i posveti se sebi i viziji sebe. I to ja sada radim i hvala vam svima koji ste na ovom putovanju sa mnom i na podršci koju mi šaljete u inbox, a pogotovo hvala onima koji su isto krenuli raditi na sebi zbog toga, jer nema većeg komplimenta nego kad inspiriraš druge da i sami naprave nešto za sebe. Ljubim vas sve i naravno stavim update", zaključila je.

Linker
18. travanj 2024 23:58