Recenzija

Pet čitateljica testiralo serum koji pegla bore: ‘Prve promjene su se vidjele nakon dva dana‘

Pokrenuli smo mini istraživanje u kojem smo se obratili Neli, Klari, Dariji, Mari i Suzani, pet vjernih čitateljica Glorije te ih zamolili da na tjedan dana testiraju proizvod i jave svoje dojmove

Želja za lijepom, sjajnom i zdravom kožom nikad nije bila veća, a skin minimalism postavljen je kao jedan od najvećih trendova ove godine. Budući da se mnoge žene osjećaju samopouzdano i sretno kad imaju good skin day, teško je poreći da kad izgledamo dobro izvana, osjećamo se dobro i iznutra.

Jedna od vodećih svjetskih tvrtki u direktnoj prodaji kozmetike Avon, istražila je na koje načine može pomoći ženama da svaki dan zrače samopouzdanjem i blistaju čak i nakon neprospavane noći. Nakon dubinske analize osmislili su ANEW Renewal Power, Avonov prvi u svijetu, ekskluzivan i nagrađivan inovativan serum sa sastojkom Protinol™ koji vraća kolagen I i kolagen III, protein neophodan za mlad i vitalan izgled kože, te savršeno njeguje kožu lica i vrata dajući vidljive rezultate koji prkose starosnoj dobi.

Dodatnu vrijednost djelovanju ANEW Renewal Power seruma daje i niacinamid, sastojak koji pomaže u obnavljanju kože na samoj površini, baš tamo gdje se i najviše umara i gdje na nju najviše i djeluju svi vanjski utjecaji. Niacin dodatno aktivira obranu kože, potiče ujednačen tonus, suzbija mrlje i smanjuje pojavu velikih pora.

I Avonov globalni direktor njege kože i inovacija Anthony Gonzalez iskazao je svoje zadovoljstvo nad ovim proizvodom.

- Kad smo sami vidjeli slike prije i poslije, nismo mogli vjerovati svojim očima. U svojih 20 i više godina kao znanstvenik nikad nisam vidio toliko vidljive rezultate proizvoda za njegu kože u tako kratkom vremenu. Zaista sam bio oduševljen, što se ne događa često! Ako želite dramatično zdraviji izgled kože, isprobajte Anew Renewal Power serum i sami se uvjerite u rezultate – istaknuo je Gonzalez.

Avonov tim znanstvenika testirao je ANEW Power serum na svim tipovima kože, tonovima i dobi, dajući potrošačima povjerenje da znanost zaista uspijeva.

image

ANEW Renewal Power serum

Avon

Nakon što smo čuli za proizvod, odlučili smo saznati je li znanost uistinu uspjela te koliko je djelotvoran u transformiranju kože. Pokrenuli smo mini istraživanje u kojem smo se obratili Neli, Klari, Dariji, Mari i Suzani, pet vjernih čitateljica Glorije te ih zamolili da na tjedan dana testiraju proizvod i jave svoje dojmove.

Nela (25): ‘ Nisam vjerovala da ću uočiti ikakve razlike nakon samo tjedan dana, no ugodno sam se iznenadila‘

- Ono što mi se najviše svidjelo je tekstura seruma i brzina kojom ga koža upija. Nisam osobiti fan kremica i teško mi je stvoriti rutinu oko njih jer mi se sam osjećaj ljepljivosti ili ulja po koži baš i ne sviđa. Međutim, ovaj serum bi "odradio svoje" unutar tih par minuta što bih provela u kupaonici. Koristila sam ga i ujutro i navečer nakon umivanja. Iskreno, nisam vjerovala da ću uočiti ikakve razlike nakon samo tjedan dana, no ugodno sam se iznenadila. Par linija na čelu kao da su sasvim omekšale. Primijetila sam da je serum pozitivno djelovao i na par ožiljaka koje imam još iz djetinjstva pa su sada daleko manje uočljivi – podijelila je Nela.

Daria (28): ‘U početku sam bila skeptična, ali prve promjene su se vidjele već nakon dva dana‘

image

ANEW Renewal Power serum

Privatna arhiva

- Do svoje 25. godine nisam uopće brinula o svojoj koži. No, jedne zime sam uočila da na dijelovima lica imam izuzetno suhe dijelove (obrazi, oko usta), a na drugim dijelovima sve više akni. I tako je počela moja potraga za savršenom dnevnom hidratantnom kremom nakon koje neću imati osjećaj ‘težine‘. Ubrzo sam shvatila da bi mi dobro došao i serum jer su se na čelu počele nazirati prve bore, ali do ovog testiranja ga još nisam koristila. Anew Renewal serum je jednostavan za nanošenje, ugodnog mirisa i definitivno se ne osjeti na licu. Koristila sam ga ujutro i navečer punih sedam dana, a moram priznati da su me rezultati oduševili. Posebno zato jer sam u početku bila malo skeptična. "Nevjerojatni rezultati u samo sedam dana" mi se uvijek čine upravo takvima – nevjerojatnima. No, već drugi dan nanošenja sam primijetila da mi je koža sjajnija i nekako zdravija, a bore manje uočljive. Osim toga, nakon seruma i dnevne kreme sam lakše nanijela i tekući puder, puno se ljepše nego inače stopio s mojom kožom, nije izgledao poput maske. Moja mješovita koža je sjajno reagirala na serum i sigurno će ostati dio moje beauty rutine – kaže Daria.

image

ANEW Renewal Power serum

Privatna arhiva

Klara (30): ‘Rijetko kad mijenjam svoju beauty rutinu, no serumu sam dala priliku zbog jednog razloga‘

- Imam suhu i osjetljivu kožu pa se uglavnom pridržavam jedne beauty rutine koja mi najbolje odgovara jer mi uvođenje novih proizvoda nerijetko izazove iritaciju na licu ili potkožne akne po bradi. Inače čitam deklaraciju i pazim na sastojke koje nanosim na lice pa s oprezom biram nove kreme, serum i ostalu beauty preparaturu. Kada sam vidjela da Anew protinol serum sadrži niacinamide koji inače obožavam nanositi, odmah sam pristala na testiranje. Serum je iznimno lagan na koži, toliko da sam navečer na njega stavljala sloj hidratantne kreme i odmah legla na spavanje bez brige da će mi se obrisati od jastuk. Nije ljepljiv, što mi je inače veliki turn off kod nekih proizvoda za njegu lica. Ugodnog je mirisa, a ujutro me dočekala koža meka na dodir spremna za nanošenje šminke. U tjednu testiranja sam otputovala u Beč, a protinol mi je pomogao da tijekom cijelog putovanja imam sjajnu kožu unatoč kratkom snu i neuravnoteženoj prehrani. Sve u svemu, jedan od boljih seruma koje sam dosad probala – kaže Klara.

Mara (33): ‘Ne budi uvijek toliki skeptik, isprobaj, uvjerena sam da će ti serum odgovarati‘

- Upravo ovim riječima uz neizostavan veliki osmijeh je započela moja sedmodnevna avantura isprobavanja Avon seruma. Po pitanju kozmetičkih preparata potpuna sam suprotnost većini žena jer u svoje 33 godine nikada nisam koristila ništa osim obične kreme za njegu lica te naravno, zaštitnog faktora. Radim stresan uredski posao, a uz dijete i brigu o organskom vrtu jutarnja i večernja rutina su mi se već dugi niz godina svele isključivo na pranje zuba i umivanje. Spomenutu kremu nanesem svake prijestupne. Prva dva dana isprobavanja sam se morala natjerati staviti serum jer jednostavno nisam imala tu naviku. Što sam ga duže koristila, postao je sastavni dio moje ne toliko bogate rutine. Koža mi izgleda svježe i odmorno, nepravilnosti su manje izražene te je glatka na dodir. Sve u svemu, mislim da ću si nabaviti novu bočicu – istaknula je Mara, jedna od čitateljica Glorije koja ja testirala Avonov protinol.

image

ANEW Renewal Power serum

Privatna arhiva

Suzana (55): ‘Ovim serumom sam svom licu dala još jednu šansu‘

- Godinama muku mučim s borama izdajicama, spuštenim kapcima i umornim pušačkim tenom, a za skupe kreme i tretmane nikada nisam mogla (ili nisam bila spremna) odvojiti puno novaca. Posve mi je jasno da ne mogu izgledati deset godina mlađe i nisam tip koji vjeruje u čudotvorne kreme i rezultate preko noći, no ovaj put sam se odlučila na testiranje seruma jer već neko vrijeme moje lice žudi za novom, jačom i kvalitetnijom njegom od uobičajene hidratantne kreme kakvu sam do nedavno koristila. Polako krećem u novi eksperiment. Dva puta potisak po jednu kap seruma na dlan i lagano ga utrljavam u kožu lica i vrata. Blagog je mirisa, sedefasto ružičaste boje i lagane nježne teksture, a koža je već nakon prvog nanošenja meka na dodir. Ne zateže me, a to je najvažnije. Lice mi je elastično, soft feeling prisutan tijekom cijelog dana. Naravno da nisam u prvih par dana očekivala čudesa niti popeglane bore no šestog dana, i to baš nakon loše prospavane noći isprekidane buđenjima i premalo sati sna, ujutro začudo nije bilo tragova umora na mom licu. Serum je preko noći odradio svoje. Kao da sam odspavala osam sati u komadu, naprosto sam izgledala čvršće, zategnutije i svježije, a bore se čine manje vidljivijima. Idućih dana opet je uslijedio isti pozitivan osjećaj. I dalje ga redovito nanosim ujutro i navečer, a koža izgleda zdravije, mekše i sjajnije i to mi je sasvim dovoljno. Nastavljajući koristiti ovaj proizvod zasigurno neću postići efekt Benjamina Buttona, ali činjenica da su promjenu na bolje kod mene primijetili i drugi, dovoljno mi govori da je serum izvrstan – podijelila je Suzana.

Naše čitateljice su se na vlastitoj koži uvjerile u odlične rezultate pa ne sumnjamo da će nastaviti koristiti inovativan proizvod. Jednako tako ne dvojimo da će Avon nastaviti osmišljavati kozmetiku koja će transformirati lica još mnogih žena i postati njihov glavni saveznik u borbi protiv bora i osnaživanju samopouzdanja.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Native Ad Studija Hanza Medije i Avona.

Linker
14. travanj 2024 22:37