Bježi u Malibu

Shopping s razlogom: Zavirite u novu vilu Kim Kardashian koja je nekad pripadala Cindy Crawford

Luksuzno zdanje na plaži u Malibuu Kardashian je platila 70,4 milijuna dolara.

Kim Kardashian bacila se u biznis s nekretninama, ova reality zvijezda i poduzetnica sada je vlasnica novog imanja u Malibuu, no ne da bi se preselila, kako je poznato i dalje će zadržati obiteljski dom u Hidden Hillsu. Osnivačica marke SKIMS ovog je mjeseca obavila kupovinu, a izvor je za People otkrio koji su njeni planovi za tu vilu u elitnom Malibuu.

"Kuća u Malibuu je samo kuća na plaži. Neće prodati onu u Hidden Hillsu", otkrio je izvor. Drugi poznavatelj objasnio je koji su motivi kupovine ove luksuzne nekretnine, u koju se Kim ne planira preseliti.

image

Kim Kardashian kupila je novu vilu, nalazi se na plaži u Malibuu

CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

"Kanyeov dom je vrlo blizu (kući u Hidden Hillsu), a ovo je samo još jedan način da ima svoju autonomiju", pojasnio je drugi izvor. Prošle je godine West kupio nekretninu s druge strane kuće u kojoj Kardashianka živi s djecom.

image

Nova vila Kim Kardashian

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Nalazi se uz ocean u Malibuu

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Zdanje koje je kupila pripadalo je Cindy Crawford i njenom suprugu Randeu Gerberu, koji su kuću prodali 2018. za 45 milijuna dolara. Kardashian ju je kupila od umirovljenog financijaša Adama Weissa, navodno za 700,4 milijuna dolara. Vila koja se nalazi uz ocean ima četiri spavaće sobe, šest kupaonica i 1,3 hektara zemlje sa svim luksuznim sadržajima poput tenisa, bazena i slično.

image
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Kuća je pripadala Cindy Crawford

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Kim ju je navodno platila više od 70 milijuna dolara

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Što dalje od kuće koju je gradila s Kanyeom

Kim i Kanye kupili su zdanje u Hidden Hillsu još 2014., plativši ga navodno 20 milijuna dolara. Zbog opsežnih zahvata i renovacije sada imanje vrijedi 60 milijuna, tako je otkrila Kris Jenner u jednom Tweetu 2018. godine. Nakon rastave Kim i dalje živi tamo s njihovo četvero djece North (9), Saintom (6), Chicago (4) i Psalmom (3). No ove je jeseni Kim stavila na prodaju pomoćnu kuću u Hidden Hillsu, za koju traži 5,3 milijuna dolara, ima četriri spavaće sobe i ranč.

image

Ogromno imanje u Hidden Hillsu u kojem živi Kim s djecom i kuća koju je Kanye kupio da bi im bio blizu (u krugu)

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kardashian i West surađivali su s arhitektom Axelom Vervoordtom kako bi personalizirali kuću, htjeli su jedinstveni interijer potpuno bijele boje. Rezultat je bio nevjerojatno minimalistički, često ga se uspoređivalo sa samostanom ili muzejom. Trebalo im je tri godine da završe radove, a par se tamo uselio 2017.

Nakon što su 2021. proglasili da se razvode, West je kupio kuću koja se nalazi preko puta, u to je vrijeme objasnio kako želi biti što bliže djeci.

Linker
18. travanj 2024 15:56