uređenje doma

Jedinstveni namještaj koji bismo rado udomili u svom stanu

Modulova nova, nadopunjena kolekcija obuhvaća stolice/fotelje, sofe, krevete te dodatke, a dolazi, kao i do sada, s potpisom priznatog osječkog dizajnera Vladimira Madunića.

Dolaskom kišnih i hladnijih jesenskih dana ponovno više vremena provodimo u svom domu. Ako ste primijetili da je vrijeme za nove stolce ili naslonjače, a ne želite da vaš dom izgledao kao iz kataloga poznatih dućana s namještajem u kojima svi kupujemo, možda je vrijeme da se okrenete domaćim brendovima namještaja.

Jedan od njih je Modul, čija nova, nadopunjena kolekcija obuhvaća stolice/fotelje, sofe, krevete te dodatke, a dolazi, kao i do sada, s potpisom priznatog osječkog dizajnera Vladimira Madunića.

image

Aruba

VANJA BABIC

Luna i Lunar, novi su modeli stolica, jednostavnih i zavodljivih linija, Miraz je model ravnih i čistih linija, idealan za opremanje poslovnih prostora, ali i ugostiteljskih objekata i blagovaonica, Uno Aria nova je inačica Modulove uspješnice, stolice/polunaslonjača Uno, a s otvorom na naslonu, dobiva još elegantniji i prozračniji izgled. Sve modulove stolice lagane su i čvrste, a sjedala od hladno lijevane spužve su vrlo udobna i trajna. Kolekciji Uno/Uno Aria pridružen je i stolić Unotab. Stolići su razvijeni kao komplementarni stolicama i zajedno čine neraskidivu cjelinu.

image

Bassic

VANJA BABIC

Novi model stolice/polunaslonjača Bloom lijepih je oblih linija, a "cvjetasta" forma na krajevima rukonaslona se lagano izvija i proširuje površinu za oslanjanje što je čini dodatno udobnom.

image

Indie

VANJA BABIC

Stolice Lane i Laner, kao i stolica/polunaslonjač Rita - redizajni su prijašnjih modela, a korištenjem nove tehnologije hladno lijevane spužve omogućena je odlična udobnost i trajnost.

image

Leaf

VANJA BABIC

Novost je i Sofa Cubic inspirirana kockicama za slaganje, koja sa svojih nekoliko osnovnih elemenata pruža ogromne mogućnosti kombiniranja i slaganja, a sofa Roma - dobila je i kutnu varijantu,a atraktivnost, udobnost i optimalna dimenzioniranost, implementirane su i u ovaj kutni sustav.

image

Linea

VANJA BABIC

U novoj kolekciji predstavljena su i dva modela kreveta, krevet Leaf koji kako mu samo ime daje naslutiti, ima tanko i zaobljeno uzglavlje, povišen je od poda kao da lebdi, a na njemu se nalazi ekstra udoban madrac. U kombinaciji s našim stolićima na mjestu noćnih ormarića dobivamo kombinaciju "iz snova". Krevet Stretchbed - integralno rješenje za spavaću ili hotelsku sobu, nastao inspiriran sofom Stretch, odiše komforom i udobnošću. Zaobljenih i zategnutih linija, Stretchbed će biti glavna zvijezda interijera spavaće sobe.

image

Martin

VANJA BABIC

"Pri oblikovanju proizvoda najveća motivacija je da naše stolice, fotelje ili sofe oplemene prostore u kojima će se naći, kao i želja da se istaknu u njima. Pratimo trendove u dizajnu interijera i pokušavamo našim proizvodima dati dozu prepoznatljivosti, promišljenosti i posebnosti kojom će biti "korak ispred". Naravno, u samome procesu radimo varijante oblika i ispitujemo reakcije kolega i suradnika pa sukladno i njihovim reakcijama tražimo najdopadljiviji oblik za naše proizvode. Na taj način gradimo prepoznatljivost proizvoda, kao i samog branda Modul, kako među profesionalcima za opremanja interijera, tako i među krajnim kupcima namještaja", izjavio je dizajner Vladimir Madunić.

image

Meta

VANJA BABIC

Uz zajednički trud želja je izgraditi prepoznatljivost cijele kolekcije proizvoda, kao i samog kako na širem tržištu namještaja gdje će kupci koji žele "nešto više" pronaći rješenje za opremanje svojih prostora tako i među profesionalcima za opremanje interijera.

image

Poker

VANJA BABIC
image

Stretch

VANJA BABIC
image

Uno Aria

VANJA BABIC
image

Valencia

VANJA BABIC
image
VANJA BABIC
image
VANJA BABIC
image
VANJA BABIC
image
VANJA BABIC
image
VANJA BABIC
image

Prostor

VANJA BABIC
image

Prostor

VANJA BABIC
image

namještaj modul

VANJA BABIC
image

Direktor Modula Alen Tokić

TOMISLAV MARIć
Linker
22. travanj 2024 23:58