UVIJEK POSEBNA

Reese Witherspoon ukrala pažnju na crvenom tepihu u fantastičnoj bijeloj haljini

Američka filmska glumica i producentica, na novoj premijeri filma pojavila se u efektnoj bijeloj haljini te ukrala sve poglede.

Glumica Reese Witherspoon pojavila se na crvenom tepihu na premijeri najnovije serije Surface, u glamuroznom izdanju.

Reese je pozirala u društvu britanske glumice Gugu Mbathe-Raw i izgledala je nevjerojatno u Schiaparelli bijeloj mini haljini sa zlatnim šljokičastim detaljima. Riječ je o kroju bez rukava i s lančićima koji su visili s haljine. Glumica koja inače nosi titulu plavokose ‘američke slatkice‘ još je jednom pokazala da modu ima u malom prstu.

Na društvenim je mrežama podijelila video na kojem se priprema za manifestaciju te poručila: "Idem proslaviti novu seriju Hello Sunshinea Surface, odmah nakon što završim sa zdravicom."

Reese je također progovorila o svom odnosu prema Gugu, s kojom je radila u The Morning Showu i pohvalila je na svom Instagramu: "Volim raditi s Gugu, a sada jedva čekam da je vidite u Surfaceu"!

"Još jedna objava u čast ove haljine i glamura‘‘, poručila je Reese ispod fotografije na kojoj pozira s čašom šampanjca u ruci.

Podsjetimo, Reese se glumom počela baviti u dobi od sedam godina kao model u TV reklami. Na filmu debitira 1991. u romantičnoj drami The Man in the Moon. 1998. nastupila je tri popularna filma: Overnight Delivery, Pleasantville i Twilight. Iduće je godine glumila u komediji Election, koja joj je donijela nominaciju za Zlatni globus. 2001. ostvarila je veći uspjeh u karijeri ulogom Elle Woods u uspješnoj komediji Plavuša s Harvarda, te 2002. u Sweet Home Alabama, njenom do sada najvećem komercijalnom uspjehu. 2005., postiže svjetski uspjeh ulogom June Carter Cash u glazbenom filmu Hod po rubu, kojom je osvojila Oscara, Zlatni globus i nagradu BAFTA na najbolju glavnu glumicu.

1999. godine udala se za glumca Ryana Phillippea, s kojim ima dvoje djece. Razveli su se 2007. Reese danas posjeduje vlastitu produkcijsku kompaniju, Type A Films, te je aktivno uključena u udruženja za promicanje dječjih i ženskih prava.

Linker
18. travanj 2024 16:41