MARKO MIščEVIć/CROPIX
Na koncertu Gunsa

Talijanska avantura Anđe Marić: ‘Ja živim svoju novu mladost i tinejdžerske godine‘

Pjevačica, spisateljica i bivši model zaputila se u Milano na koncert američkih rockera, koje je imala čast i upoznati 1992. Ovo putovanje s prijateljicom detaljno je bilježila i objavljivala na Instagramu.

Pjevačica, spisateljica i bivši model zaputila se u Milano na koncert američkih rockera, koje je imala čast i upoznati 1992. Ovo putovanje s prijateljicom detaljno je bilježila i objavljivala na Instagramu.

"Ja živim svoju novu mladost, tinejdžerske godine", započela je prvu u nizu objava Anđa Marić, zatim je objasnila da s prijateljicom Helenom ide u Milano na koncert Guns N‘ Rosesa.

Anđa je ispričala da je posljednji put na njihovom koncertu bila davne 1992. "Točno prije 30 godina, kad sam imala veliku čast upoznati cijeli bend. Tada sam imala 15 godina. Oni su se prema meni ponašali kao prema maloj gospođici, bili su izuzetno pristojni, dragi, prekrasni", prisjetila se Anđa susreta sa Slashom, Axelom Roseom i ekipom, ispričala je to u Instagram videu, prvom od mnogih s ove posljednje avanture.

Anđa se redovito javljala s puta, od crtica s benzinske postaje u Italiji, gdje su stale da se okrijepe, popiju kavu i sendvič, do dogodovština iz hotela. Koncertni spektakl održao se na milanskom stadionu San Siro, a dvije prijateljice gledale su ga s tribina.

Nakon koncerta kojim je pjevačica grupe Flare bila oduševljenja i s kojeg je objavila nekoliko snimki i fotografija, javila se videom koji je snimila dok je ležala na podu.

Čitajte i: Anđa Marić nakon najveće pobjede za zdravlje: ‘Uživam biti ja, rastala sam se od očekivanja i - volim svoj život‘

"Prehodala sam cijelu ovu razdaljinu i popela se na sedmi kat. I tek kad sam sišla dolje, rekli su mi da ima je*** lift. Sad tu stoje karabinjeri i čude se, ali ja ne mogu. Ja moram malo odmoriti. Helena je hladna kao špricer kraj mene", nasmijala se Anđa i usmjerila kameru u prijateljicu koja je stajala kraj nje i obavljala pozive.

Anđa je tako uzela pauzu, jer su na tako velikim lokacijama udaljenosti koje se moraju prehodati ogromne, što je za nju ipak bio veliki fizički napor.

Iako se našla u nezgodnoj situaciji, Anđa je ostala pozitivna. "Nema veze, hvala bogu, mogu hodati. Osjećam se super mobilno, jako sam sretna", kazala je Anđa dok je ležeći na podu čekala taksi.

Bio je to tek početak avanture, jer su Anđa i prijateljica upoznale i neke domaće ljude, s kojima su se proveselile, dok su čekale da se gužva ispred stadiona raščisti.

Na povratku u hotel također im je bilo veselo. "Ovo želim sačuvati kao uspomenu na sjedenje u hodniku kad nemamo pojma gdje je kartica od sobe, a recepcija je daleko", opisala je Anđa fotografije snimljene ispred njihove hotelske sobe.

Čitajte i: Ide i knjiga: Anđa Marić odlučila ukoričiti fascinantnu godinu koja joj je promijenila život

Vidno oduševljena ovom talijanskom avanturom Anđa je naknadno na Instagramu objavila još dvije snimke s koncerta.

Linker
06. svibanj 2024 22:53