Sarajevo film Festival
Ni njemu nije lako

Suprug Elle Dvornik ne može više izdržati: 'Ovo je prokleto težak i naporan posao'

Charles Pearce na Instagramu se požalio kako su ga proteklih nekoliko tjedana briga oko dva djeteta i vođenje čak tri posla potpuno iscrpjeli te kako se divi samohranim roditeljima što sve uspiju stići.

Charles Pearce na Instagramu se požalio kako su ga proteklih nekoliko tjedana briga oko dva djeteta i vođenje čak tri posla potpuno iscrpjeli te kako se divi samohranim roditeljima što sve uspiju stići.

Influencerica Ella Dvornik i njezin suprug, marketinški stručnjak Charles Pearce 20. veljače su dobili još jednu kćerkicu, Lumi Wren, a vijest o dolasku prinove objavili su tek četiri dana kasnije. Iako su presretni što je Balie Dee dobila sestricu, Charles se na Instagramu požalio da je užasno umoran te objavio fotografiju s Lumi na kojoj oboje spavaju zasluženim snom.

"Ovo nije bilo kakvo spavanje, ovo je zasluženi poslijepodnevni duboki drijemež. Ovo je tri tjedna brige o bolesnoj Balie dok vodim tri kompanije. Žena nakon toga donese kući malenu i vrlo glasnu sestricu. Ovo nije mačji kašalj, ovo je prokleto težak i naporan posao! Samohrani roditelji, vi ste legende. A sad spavajte!", napisao je Charles ispod fotografije.

Ella i Charles do zadnjeg su dana skrivali spol drugog djeteta, a influencerica je na svom YouTube kanalu demistificirala glamuroznu stranu majčinstva, otkrivajući da trudnoća ima i one loše strane.

No, Lumi Wren su oboje jedva dočekali, baš kao i baka Danijela Dvornik koja je otkrila da je Lumi "posebno sitna, dobra i zadovoljna beba". Ella je Lumi rodila pet tjedana ranije, a zbog kolestaze je morala preostalo vrijeme do trudnoće provesti u bolnici.

Prije njezine hospitalizacije, par je tražio idealnu kuću u Istri, gdje bi se uskoro željeli preseliti sa svoje dvije kćeri.

Čitajte i:

Dirljiva objava ponosne bake: Danijela Dvornik otkrila nepoznate detalje o rođenju Elline druge kćeri

Ella Dvornik bijesna zbog komentara na stajling Mije Negovetić: 'Nijednog muškog nisu razvukli kao nju'

Nakon prinove Ella želi ostvariti životnu želju: Ostala mi je još samo jedna stvar na listi

Linker
06. svibanj 2024 22:58