Fotka za deset

Pa dobro koliko to dijete može biti slatko!? Maji Šuput sinčić se opet pridružio na snimanju

Pjevačica i televizijska voditeljica na snimanje Supertalenta ponekad vodi i sinčića koji je ujedno i njezin najveći obožavatelj. Izgleda da maleni Bloom najviše voli presudni gumb za natjecatelje!

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput zna kako privući pažnju obožavatelja fotografijama koje rastapaju srca. Iako je već svima jasno da njezin sinčić Bloom, osim što je najpopularnija beba na Instagramu, očigledno je i njezin najveći obožavatelj, a bome i ona njegova najveća obožavateljica. Na snimanje nove sezone popularne emisije Supertalent, koja će se emitirati na jesen, pjevačica je povela malenog sinčića na set.

Po svemu sudeći, Bloomu se najviše dopao upravo gumb presudan za natjecatelje - zlatni gumb.

"Na setu s mamom. Moj jedini i najbolji zlatni gumb'', poručila je Šuput ispod fotografije na kojoj pozira s dječakom. Fotografija je u vrlo brzom roku prikupila pregršt komentara te više od 21 tisuću lajkova.

"Kak' mi je frend meden'', poručila joj je glazbenica Nina Badrić, a u komentarima s emotikonima srca su se nadovezale i glumica Sementa Rajhard, plesačica Gabrijela Pilić i voditeljica Marijana Batinić.

Iako ćemo novu sezonu imati priliku gledati tek krajem godine, izgleda da nije bilo ni upitno da će Šuput i ove godine sjediti u žiriju. Kao i svaka druga zaposlena mama Maja Šuput mora balansirati između majčinstva i karijere, no to je za sada odlično ide. Iako je sinčiću maksimalno posvećena kod kuće, kad god je u prilici vodi ga sa sobom čak i na posao, a po svemu sudeći, maleni nema problema s objektivima.

Čitajte i: Maja Šuput i njena dva dečka ludo se provode u Turskoj: Maleni Bloom opet je "ugrozio" zvjezdani status svoje mame

Nedavno je Šuput putem društvenih mreža poželjela dobrodošlicu novom članu žirija, koji će zamijeniti Janka Popovića Volarića nakon četiri godine. Kazališni glumac, Fabijan Pavao Medvešek preuzima stolicu svoga prethodniku i izgleda da mu odlično ide!

"Nakon pola desetljeća u našu malu, voljenu, ponekad disfunkcionalnu ali složnu televizijsku obitelj umjesto Janka Popovića Volarića došao je Fabijan. Kako se snašao prosudit ćete sami na jesen a ja sam novog kolegu odmah "krstila" fotkom da vidim kako mi stoji. A sad da čujem što mislite o novom članu i najbitnije kako će izgledati na mojim društvenim mrežama'', poručila je Šuput ispod fotografije.

"Primijećen već otprije", napisala je Vlatka Pokos, dok su obožavatelji u komentarima pisali: "Janko je ipak Janko".

Linker
20. travanj 2024 04:27