Suprugovoj obitelji

Nikolina Ristović progovorila: Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svog oca

Vidoje Ristović preminuo je 8. svibnja, od tada se voditeljica povukla iz javnosti i posvetila njihovoj zajedničkoj kćerkici, no na konstantne provokacije odlučila je odgovoriti.

Nakon tragedije koja je stubokom promijenila njen život i život njene kćerkice Nikolina Ristović proživljava jedan od najtežih perioda u životu. I kao da nije dovoljno što tuguje za pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, što je njihova osnovnoškolka Una Sofija ostala bez oca, naša voditeljica suočena je s napadima i blaćenjem dijela javnosti i medija, kao i neugodnim tretmanom Vidojeve obitelji.

Do sada je Nikolina kriptički odgovarala na upite ili o svojoj situaciji govorila u 'znakovitim šiframa' na društvenim mrežama, no potaknuta medijskim natpisima konačno je progovorila o pravom stanju stvari.

"Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog", napisala je na početku najnovije objave na Instagramu Nikolina Ristović, a zatim je nastavila u iskrenom, bolnom i oštrom tonu.

"Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, GREŠKA koja se dogodila putem… 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati", po prvi put je Nikolina nakon smrti supruga adresirala svog svekra.

image

Nikolina Ristović kazala što misli o postupcima suprugove obitelji

PEDJA MILOSAVLJEVIC/CROPIX

"No, istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svjetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto", zaključila je Ristović.

Linker
18. travanj 2024 16:11