tužan period

Nikolina Ristović o životu bez supruga: ‘Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put‘

Nikolina Ristović progovorila je o periodu koji je iza nje, onom koji proživljava bez supruga Vidoja koji je iznenada preminuo početkom svibnja.

"Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol", započela je voditeljica.

Potom je nastavila: "I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu."

Čitajte i: Najveća utjeha Nikoline Ristović u najtežim trenucima: 'Bubice moja, čuvam te'

"Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće", završila je svoju ispovijest.

Nikolina je otkrila da joj utjehu u teškim trenucima pružaju djeca, a radošću ju je ispunila baletna predstava koju je njena i Vidojeva kći Una Sofia nedavno otplesala.

Čitajte i: Kćerkica Una joj je vratila osmijeh na lice: Nikolina Ristović objavila prve fotografije nakon smrti supruga

Neposredno nakon smrti supruga oprostila se od njega na društvenim mrežama.

"Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama...samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života.I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…", napisala je.

Linker
16. travanj 2024 07:50