BILJANA GAURINA/CROPIX
tužna vijest

Najteža godina života: Nakon što je sa svojom kćerkicom za dlaku izbjegla smrt, Nikolina Ristović oprašta se od svog oca

Kako saznaju srpski mediji, otac voditeljice preminuo je jučer u Zagrebu od još nepoznatog uzroka.

Kako saznaju srpski mediji, otac voditeljice preminuo je jučer u Zagrebu od još nepoznatog uzroka.

Televizijska voditeljica, dizajnerica i kostimografkinja Nikolina Ristović suočena je s još jednom tragedijom. Kako piše srpski Blic, njezin otac Ivan Ivica Pišek preminuo je jučer u dobi od 75 godina u Zagrebu od još nepoznatog uzroka. Iako Nikolina nije potvrdila ove vijesti niti se oglasila na društvenim mrežama, bila je jako vezana uz svog oca pa ju je ova vijest sigurno jako potresla.

Čitajte i: Ponosna mama: Nikolina Ristović u Edinburghu ima veliki razlog za slavlje

Inače, Nikolini ova godina nije nimalo bila laka. Naime, Nikolina je u veljači za dlaku izbjegla smrt kada su se ona i njezina kći Una otrovale plinom. Pronađene su u svom stanu u Zagrebu bez svijesti nakon trovanja ugljičnim monoksidom, a da nije bilo brzog reagiranja Nikolininog supruga Vidoja Ristovića i njihovih prijatelja, tragedija bi bila još i veća.

Kako nam je tada za Gloria.hr ispričala Nikolina, u noći sa subote na nedjelju bila je s Unom bila kod kuće i odjednom se počela osjećati loše, boljela ju je glava i srce joj je ubrzano lupalo. Nazvala je svog supruga koji je tada bio u Beogradu, rekavši mu kako se osjeća, misleći da je nešto krivo pojela. Una je u nekom trenutku počela povraćati.

Čitajte i: Kopija Nikoline Ristović: Kći iz prvog braka Hana Cigoj sve je sličnija mami, uživa u Škotskoj

Vidoju se, kako nam je kazala, preko telefona činila vrlo čudnom jer je bila previše smirena. Nakon tog telefonskog razgovora nije mu se više javljala jer je pala u nesvijest pa je suprug panično zvao prijatelje da provale u stan. Pozvali su policiju i hitnu pomoć koja ih je prebacila u bolnicu.

image
Nikolina Ristović s kćeri Unom.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Dok je Una prošla bolje, posljedice trovanja plinom za Nikolinu još uvijek su vidljive. Dijagnosticirano joj je teško trovanje pluća pa je morala na terapiju stopostotnim kisikom. Zbog ovog incidenta Nikolina je apelirala da se zakonom u svako kućanstvo koje ima plin uvede i alarm za plin.

Njezino iskustvo potaknulo je građane da nabave alarme jer je potražnja za njima nakon toga uvelike porasla.

Linker
28. travanj 2024 18:54