NOVE AVANTURE

Kamo se uputila Ivana Paradžiković? Nakon što je prošla 30 kilometara biciklom, pozirala pred različitim putokazima

Bivša voditeljica i urednica emisije ‘Provjereno‘ sada se pratiteljima na Instagramu javila s plaže, vidno dobrog raspoloženja u ležernom izdanju.

Nakon što je prije gotovo pola godine napustila Novu TV, Ivana Paradžiković često pratitelje na društvenim mrežama oduševljava fotografijama iz privatnog života i u ležernim izdanjima u kakvima ju prije nismo imali priliku viđati.

Nedavno je posjetila susjednu Bosnu i Hercegovinu, a sada je pozirala na plaži ispred table s mnoštvom putokaza među kojima su i gradovi poput Sarajeva i Mostara, ali i tabla za Bora Boru!

"Smijem se. To je dobar znak. 30 kilometara đir. Gdje sad?", napisala je u opisu fotografije nekadašnja urednica i voditeljica pozirajući na biciklu u crnom crop topu i tajicama. Mnoge je pratitelje zaintrigiralo kamo se uputila, no Ivana koju sada čeka nova stranica u karijeri, nije im otkrila gdje se nalazi niti kamo ide.

Čitajte i: Nakon 18 godina staža skoro završila u Švicarskoj kao čistačica: Ivana Paradžiković prvi puta se prijavila na burzu rada

Nova stranica u karijeri

Poznato televizijsko lice - Ivana Paradžiković je, naime, potpisala ugovor sa Zavodom za zapošljavanje i krenula u nove poslovne avanture. O čemu je točno riječ, nije se izjasnila, no javnosti je već neko vrijeme poznato da bi trebala voditi svoju istraživačku emisiju na UNA TV - novoj regionalnoj televiziji na kojoj je angažman dobila i pjevačica Severina kao voditeljica talk-showa.

Čitajte i: Nakon dugog i toplog ljeta, Ivana Paradžiković otputovala u BIH: Svi se pitaju samo jedno, kada će se oglasiti o poslu?

Novi multimedijski servis u Hrvatskoj, Srbiji i BiH najavio je da će najnovijim tehnologijama i emisija imati drugačiji pristup televizijskom sadržaju, a pokretač medijskog projekta je Foundcenter Investment GmbH iz Berlina, specijaliziran za financiranje preko institucionalnih i privatnih investitora, dok je idejni začetnik projekta Dejan Jocić, a direktor informativnog programa Zoran Kusovac.

S emitiranjem bi nova televizija trebala početi krajem godine.

Linker
25. travanj 2024 00:08