JOSKO PONOS/CROPIX
bračna sreća

Ivica Puljak proslavio 26 godina braka sa suprugom Marijanom: ‘Sloboda, uz pokoju infinitezimalnu prepirku‘

Par se zaljubio još dok su studirali na splitskom FESB-u, a prošle godine proslavili su srebrni pir.

Par se zaljubio još dok su studirali na splitskom FESB-u, a prošle godine proslavili su srebrni pir.

Gradonačelnik Splita i znanstvenik Ivica Puljak proslavio je 26 godina braka sa suprugom Marijanom. Time se pohvalio i na Facebooku, objavivši njihovu zajedničku fotografiju uz emotivnu posvetu.

"Postoje teški i tužni dani u životu, koji vas podsjete na zaista važne stvari. Istovremeno su ti dani slučajno i obljetnice. Danas je 26 godina našeg braka. Ljubav, prijateljstvo, poštovanje, uvažavanje, sloboda, uz pokoju infinitezimalnu prepirku. Nastavlja se …", napisao je ponosni suprug koji je supruzi poklonio raskošan buket.

Čitajte i: Radničko dijete na putu do vrha! Ivica Puljak o skromnom odrastanju, obitelji i velikoj ljubavi

No, godišnjicu supružnici nisu proslavili u Splitu, već u Zagrebu jer se iza njih vidi poznati simbol glavnog grada - Uspinjača.

Inače, njihova ljubavna priča počela je još za vrijeme studija, kada su pohađali splitski Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje na kojem je Ivica 2001. počeo raditi kao profesor. Marijana je na njemu diplomirala računarstvo, a Ivica ga je završio kao najbolji student sveučilišta u Splitu.

image
Marijana i Ivica Puljak 2013. s djecom Tomom, Ivom i Emom.
PRIVATNA ARHIVA

Kako je otkrio u intervjuu za Gloriju, prošle godine proslavili su srebrni pir. "Bolje smo se zabavili nego na našem vjenčanju koje smo organizirali u krugu najuže obitelji", kazao je Puljak koji s Marijanom ima troje djece - kćeri Emu i Ivu te sina Tomu.

Čitajte i: Ljudi za neka nova vremena! Tomaševići žive u 40-ak kvadrata, a supružnici Puljak u borbu su ušli zbog svoje djece

Upravo je supruga Marijana, inače saborska zastupnica, Ivicu nagovorila na kandidaturu te je najponosnija na njegov uspjeh. Njih dvoje u politiku su ušli prije osam godina kad su okupili građansku inicijativu, koja je prerasla u stranku Pametno. Ivica je supruzi bio desna ruka kad se dvaput kandidirala za gradonačelnicu.

Linker
02. svibanj 2024 14:30