Što se glazbe tiče, sad je sve u mojim rukama
 Ivan Posavec
samo istina

Idu Prester zatrpali su upitima o dobroj liniji nakon dvoje djece: 'Nema tu recepta, sretna se rodila'

Nakon što je nedavno otvorila svoj obrt i hrabro ušla u poduzetničke vode, glazbenica Ida Prester bori se protiv pandemije odijevanjem starih kostima koji joj još uvijek stoje kao saliveni.

"Deset godina stari Lollobrigida kostim, hrdjavo brodsko bure i obala Save. Sasvim dovoljno za ovu retro fotkicu", napisala je Ida Prester kraj fotografije u ultra kratkoj plavoj haljini i kaubojkama zmijskog uzorka.

Mini haljina otkrila je besprijekornu Idinu liniju, a onda ju je jedna pratiteljica pitala pitanje koje sve zanima. "Molim savjet za ovako dobru liniju nakon 35. i dvoje djece, hvala unaprijed!", dok je ida odgovorila 'da joj je sve prisjelo', druga pratiteljica kao iz topa opalila: 'Nema tu recepta, sretna se rodila, pa eto...".

"Baš si Superwoman u tom kostimu", "Ksena ratnica (samo sa znatno mršavijim nogama)", "7 of 9", samo su neki od zanimljivih komentara pratitelja. Ida nam je nedavno objasnila da trenutno u njezinoj obitelji nisu baš neka zavidna vremena, ali da ona uopće zbog toga nije u drami.

Vedran Peteh

"Suprug Ivan ima restoran koji je, naravno, zatvoren od samih početaka izbijanja koronavirusa, a ja se bavim isključivo poslovima vezanima uz javno okupljanje, vodim konferencije, premijere i razne događaje i nastupam s bendom na festivalima i u klubovima, dakle - totalni raspad sistema. Moj poslovni život je gotovo stao. Par klijenata se uspjelo prebaciti na online kampanje, pa im tamo vodim neke online evente i dodjele nagrada, ali većina firmi je 'podvila rep' i čekaju što će biti. Nama u obitelji je prilično zeznuta situacija, međutim mi stvarno nismo u nekoj drami", zaključila je.

Pročitajte i:

Ida Prester: 'Suprugu sam rekla da želim živjeti s njegovom mamom, ali smo napravili kompromis'

Ovo je modno najusklađeniji par estrade: Pomno planiraju modne kombinacije čak i za planinu

Ida Prester okreće novu stranicu u životu: 'Kreće moje doba, do sad je samo proba'

Linker
18. travanj 2024 21:06