S crvenog tepiha

Glumica postaje voditeljica: Laverne Cox bit će zaštitno lice programa uživo poznate zabavne kuće

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards emitira se u utorak, 7. prosinca u 01:00 na kanalu E! izravnim prijenosom iz Barker Hangar u Santa Monici, Kalifornija.

Nagrađivana glumica, producentica, aktivistica i zvijezda stila, Laverne Cox započinje svoju ulogu voditeljice čuvenih E! prijenosa s crvenog tepiha Live from E! koji se emitiraju na više platformi, počevši ovogodišnjom dodjelom nagrada People’s Choice Awards 2021. Live from E!: 2021 People’s Choice Awards emitira se u utorak, 7. prosinca u 01:00 na kanalu E! izravnim prijenosom iz Barker Hangar u Santa Monici, Kalifornija. Laverne Cox donijet će nam intervjue, slavlje i spontana iskustva sa svim zvijezdama koje će se okupiti kako bi proslavili sve oblike zabave koje su gledatelji odabrali.

image

Laverne Cox

BRET LEMKE

Laverne Cox bit će i voditeljica čuvenih E! prijenosa s crvenog tepiha tijekom čitave sezone dodjele nagrada koja počinje u siječnju 2022. Live from E!: 2021 People’s Choice Awards gledateljima će omogućiti praćenje dodjele na velikom broju platformi, kako na digitalu, tako i na mobilnim i društvenim mrežama. Dodjela nagrada People’s Choice Awards 2021 bit će istodobno emitirana na kanalu E! u utorak, 7. prosinca u 01:00 s Kenan-om Thompson-om kao voditeljem. Produkciju dodjele nagrada People’s Choice Awards i emisije Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards potpisuje produkcijska kuća Den of Thieves s izvršnim producentima Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski.

Čitajte i: Otkrivene tajne Američkog Top modela: ‘Nismo smjele razgovarati i jesti, Tyra Banks nas je terorizirala‘

Bogata karijera

Osim brojnih uspješnih poduhvata u svojoj impresivnoj karijeri, Laverne Cox je bila i četiri puta nominirana za Emmy za glumu, osvojila je jedan Emmy za produkciju i uspješna je aktivistica za jednakost prava, te je i javna govornica. Cox se vinula među zvijezde svojom ulogom Sophie Burset u Netflix-ovoj seriji Orange is The New Black koja je pobrala pohvale kritike. Ova uloga je Cox-ovoj donijela prigodu biti prva otvoreno transrodna glumica, nominirana za Emmy nagradu u kategoriji Primetime glumice i postala je prva transrodna crnkinja koja je dobila jednu od glavnih uloga u popularnoj televizijskoj seriji.

image

Glumica će se javljati s crvenog tepiha Live from E!

PROMO

Laverne, u ovom trenutku, možemo gledati u filmu Promising Young Woman koji je osvojio Oskara. Voditeljica je podcast-a The Laverne Cox Show na Shondaland Audio i iHeart platformama i nedavno je završila produkciju mini-serije Shonde Rimes Inventing Anna za Netflix. Također, Laverne je i izvršni producent dokumentarca Disclosure koji je dobio odlične kritike, nominiran je za Peabody nagradu i trenutno je dostupan na Netfilx-u.

Linker
15. travanj 2024 10:37