NEDOSTAJU JOJ UNUKE

Danijela Dvornik razmišlja o preseljenju: ‘Na neki način volim Zagreb, ali vrijeme je za nešto novo‘

Poznata domaća influencerica Ella Dvornik nedavno je preselila u Istru, a njezina majka, Danijela Dvornik priznala je da sve više razmišlja o tome da preseli blizu kćeri i unuka.

Ella Dvornik na Facebooku redovito objavljuje fotografije iz novog doma u Istri, a čini se da o tome sve više razmišlja i njezina majka Danijela Dvornik.

"Vruće je i oblačno, ali mi ne smeta. Odradila sam neke administrativne stvari kao što je plaćanje računa, dogovorila sve detalje oko ograde za terasu (bit će do kraja mjeseca) što će me još dodatno oraspoložiti, jer sve do sada ne uživam na terasi onako kako bih ja htjela. Ali zaokružit ćemo i to, konačno. Jučer sam radila šalšu od poma i naravno da je ostalo viška kojeg sam danas iskoristila za 'parmežanu'. Ubacila sam, osim balancani i tikvice, malo sira Mozzarelle i eto 'bogovskog' ručka za mene, pripremljenog u sat vremena", napisala je Danijela u opisu fotografije na Instagramu na kojoj uživa u ručku i čaši vina.

Priznala je i kako joj unuke Balie Dee i Lumi Wren nedostaju te da razmišlja o novoj životnoj stranici.

Čitajte i: Siva i bijela odlaze u povijest! Danijela Dvornik uredila kuhinju prema novim trendovima u interijerima

"Zadnjih dana baš nekako uživam u sebi. Fale mi Balie i Lumi, baš onako puno. I sve razmišljam da prodam stan u Zagrebu i kupim nešto blizu njih. Emotivno, još uvijek sam vezana jednim dijelom za Zagreb, jer to je bio moj dom punih 30 godina. I na neki način volim Zagreb, ali vrijeme je za nešto novo. Uvijek se sjetim one famozne misli Eckharta Tolle, čovjeka čije su me knjige uvelike inspirirale i pomogle mi da moj život bude onakav kakav je sada. Život je sada. Nikada nije postojalo vrijeme da vaš život nije bio sada, niti će ikada postojati. Ništa se nikada nije dogodilo u prošlosti, dogodilo se u sadašnjosti. Nikada se ništa neće dogoditi u budućnosti, dogodit će se sada", napisala je, između ostalog, Danijela.

Danijelini pratitelji na Instagramu ozbiljno su shvatili njezina premišljanja pa su odmah s njom podijelili svoja iskustva i savjete.

"Odlučite po srcu i bit će dobro", "E to ti je dobro razmišljanje jer je dom gdje je obitelj, a Ella i suprug su odabrali super lokaciju. Sretno u odluci, ona dva mala anđela će ti sigurno pripomoć", "Uradite to", samo su neki od komentara pratitelja koji Danijeli žele olakšati odluku. Ipak, ima i onih koji smatraju da joj je bolje ostati u Zagrebu.

Čitajte i: Danijela Dvornik o dvjema velikim ljubavima: ‘To su poljupci koji nemaju cijene‘

Hoće li preseliti ili ne, odluka je na Danijeli, a Ella je svakim danom sve sigurnija da je s preseljenjem napravila odličnu stvar i za sebe i za djecu i to ne skriva od javnosti.

Linker
19. travanj 2024 09:24