Preklani su skupa stigli na Diorovu  reviju u Pariz na kojoj je predstavljena kolekcija Haute Couture Spring/Summer 2022

 ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK
Privukli poglede

Zaljubljeni i modno usklađeni: Aristokratski par oduševio stilom na jednoj od najatraktivnijih utrka

Supružnici Beatrice Borromeo Casiraghi i Pierre Casiraghi ovog ljeta slave devetu godišnjicu braka, a upoznali su se prije 16 godina na studiju u Italiji.

Supružnici Beatrice Borromeo Casiraghi i Pierre Casiraghi ovog ljeta slave devetu godišnjicu braka, a upoznali su se prije 16 godina na studiju u Italiji.

Monegaški aristokratski par Beatrice Borromeo Casiraghi i njezin suprug Pierre Casiraghi, najmlađi sin monegaške princeze Caroline, ponovno je oduševio stilom i privukao sve poglede na Velikog nagradi Monaka, Grand Prix utrke Formule 1 koja se potkraj svibnja svake godine održava u Monte Carlu. Smatra se jednom od najatraktivnijih i najprestižnijih utrka Formule 1, jer se održava od 1929., vozi se ulicama monegaške metropole, a u pobjednike redovito pozdravljaju monegaški vladari i članovi njihove obitelji.

image

Privukli su sve poglede: Pierre Casiraghi i Beatrice Borromero na Velikoj nagradi Monaka u Monte Carlu prošlog vikenda

ZABULON LAURENT/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Pierre Casiraghi na ovogodišnjem izdanju zablistao je u ljetnom, svijetlo sivom odijelu, dok je njegova supruga odabrala Diorovu ljetnu haljinu crno-bijelog uzorka iz lanjske kolekcije, a uz haljinu bez rukava nosila je crne balerinke i torbicu u istoj boji, čime je savršeno utjelovila francuski chic. Kako je poznato supružnici su ambasadori francuske modne kuće Dior, pa redovito zauzimaju visoka mjesta u izboru najbolje odjevenih članova europskih kraljevskih obitelji.

image

Beatrice Borromeo na utrci Formule 1 u Monte Carlu 25. svibnja ove godine

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK

Beatrice Borromeo Casiraghi 38-godišnja je pravnica, novinarka i manekenka koja ove godine slavi devetu godišnjicu braka s 36-godišnjim Pierreom Casiraghijem, nećakom kneza Alberta II., aktualnog monegaškog vladara. Zbog profinjenog stila, kojim ističe svoju vitku figuru i naglašava gracioznost kretnji, mnogi je uspoređuju s nikad prežaljenom monegaškom princezom Grace Kelly, bakom svog supruga.

image

Beatrice Borromeo Casiraghi smatra se ikonom stila

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK

Ljubav prema modi Beatrice Borromeo naslijedila je od majke jer se njena obitelj s majčine strane već generacijama bavi proizvodnjom luksuznih tkanina od vune, pamuka, svile i lana. Njihova kompanija Marzotto Group bila je svojedobno vlasnik modne kuće Valentino, pa su osnivač brenda Valentino Garavani i drugi dizajneri bili redoviti gosti u njihovoj palači u Milanu i obiteljskim vilama za odmor u Napulju i Marakešu.

image

Beatrice Borromeo sa sinovima Stefanom i Francescom Casiraghijem lani na Velikoj nagradi Monaka

PIOVANOTTO MARCO/ABACA/SHUTTERSTOCK

Manekensku karijeru svoje kćeri njezina je majka povjerila obiteljskom prijatelju Pieru Piazziju, vlasniku agencije Tomei, pa je visoka, vitka i lijepa aristokratkinja plave krvi ubrzo imala ugovore s kućama Chanel, Trussardi, Blumarine i Valentino, a danas je zaštitno lice Diora.

image

Pierre Casiraghi i Beatrice Borromeo na lanjskom Balu ruža u Monte Carlu

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

Supruga Pierrea Casiraghija u upoznala je na sveučilištu Bocconi 2008., gdje je Beatrice studirala pravo, a on menadžment i ekonomiju. Vjenčali su se u ljeto 2015., a Beatrice je na dvije službene ceremonije na dva različita mjesta u razmaku od nekoliko dana promijenila čak pet vjenčanica, kreacije Valentina, Armanija i Alberte Ferretti.

image

Jedna od prvih zajedničkih fotografija: Pierre Casiraghi i Beatrice Borromeo na ljetovanju u Saint Tropezu 2009.

SPREAD PICTURES/SHUTTERSTOCK

Sa suprugom i sinovima Stefanom (7) i Francescom Casiraghijem (6) živi između Monte Carla, Italije i Francuske, a svojoj djeci kao svjesna i odgovorna osoba, te ekološka aktivistica želi ostaviti nadu u bolji svijet i svjetliju budućnost.

image

Supružnici Beatrice Borromeo i Stefano Casiraghi na paradi povodom Dana državnosti lanjskog studenog

SHUTTERSTOCK
image

Beatrice Borromeo Casiraghi na Diorovoj pariškoj reviji lani

JANA CALL ME J/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
31. svibanj 2024 09:03