Meghan Markle i princ Harry

 MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Proslava u Montecitu

Veliki dan u obitelji princa Harryja i Meghan Markle! Princeza Lilibet slavi 3. rođendan

Rođendanski tulum za članove obitelji i prijatelje Meghan i Harry priredili su u svojoj kući u Kaliforniji.

Rođendanski tulum za članove obitelji i prijatelje Meghan i Harry priredili su u svojoj kući u Kaliforniji.

Svi roditelji svoje tjedne i mjesečne rasporede prilagođavaju obavezama i aktivnostima svoje djece pa tako i odbjegli britanski kraljević, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle. A proslave rođendana njihove djece, sina Archieja i kćeri Lilibet, u tom su kontekstu njihov apsolutni prioritet.

Njihova malena princeza Lilibet 4. lipnja slavi svoj treći rođendan, a njegova je proslava započela prošlog vikenda. U obiteljskoj kući u Montecitu u Kaliforniji okupili su se prijatelji, članovi Meghanine obitelji i slavljeničine frendice iz susjedstva i obližnjeg parka, gdje uživaju u zajedničkoj igri.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor rođena je Amerikanka, a vijest o njezinom rođenju službeno je potvrđena na web stranici zaklade Archewell, koju su u Sjedinjenim Državama, nakon preseljenja iz Velike Britanije 2020. pokrenuli njezini roditelji princ Harry i Meghan Markle.Lilibet je prva kraljevska beba koja je rođena u SAD-u, a ime je dobila prema nadimku njezine prabake, kraljice Elizabete II., a srednje ime je dobila u čast i vječni spomen na svoju baku, nikad prežaljenu Lady Di, narodnu princezu i majku princa Harryja.

image

Archie nas je učinio roditeljima, a s Lilibet smo postali obitelj, tvrde Meghan i Harry

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako je poznato roditelji svoju malu princezu nikad, osim kad ih naljuti, ne zovu punim imenom, nego nadimkom Lili, a kako su napisali u objavi povodom kćerinog rođenja - rođenjem sina postali su roditelji, mama i tata, a nakon kćerinog rođenja - prava obitelj.

Malena Lilibet svoj je prvi rođendan proslavila na imanju Frogmore Cottage u Velikoj Britaniji, jer je cijela obitelj u lipnju 2022. stigla u London na svečanosti povodom obilježavanja platinastog jubileja njezine prabake, kraljice Elizabete II. Djelić atmosfere s proslave Lilibetinog prvog rođendana zabilježena je i prikazana, pak, u Netflixovom dokumentarcu "Harry & Meghan", a londonska slastičarka Claire Ptak otkrila je kako je Lilinu rođendansku tortu napravila od istih sastojaka koje je upotrijebila za vjenčanu tortu njezinih roditelja. Kremu je napravila od limuna i bazge, a premaz od maslaca i kreme od jagoda otkrila je vlasnica londonske slastičarnice Violet Cakes, koja je Lilibetinu je tortu ukrasila ružičastim božurima.

image

Obitelj na okupu: Harry i Liliet, te Meghan i Archie

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Da su im djeca glavna briga supružnici su pokazali na nedavnom službenom putovanju u Nigeriju, gdje je Meghan Markle otkrila mnoge zanimljive detalje o kćeri Lilibet i sinu Archieju. Za posjeta vrtiću u nigerijskoj Abuji Meghan je otkrila da njezina kći obožava plesanje, te da je jako razigrana djevojčica.

image

Lillibet je rođena Amerikanka, a svoj prvi rođendanj proslavila je u Velikoj Britanjii

NETFLIX/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Omiljena aktivnost moje Lilibet u vrtiću je definitivno plesanje, ona jednostavno obožava svaku aktivnost gdje može skakutati uokolo", rekla je. Isto tako, spomenula je i da njezin petogodišnji sinčić Archie uživa u svim igrama i aktivnostima koje imaju bilo kakve veze s građenjem.

image

Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle 2018.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
04. lipanj 2024 10:30