OBITELJSKA PROSLAVA

Princeza proslavila rođendan u najdražem društvu i podijelila dosad neviđene fotografije sinova

Princeza Eugenie, kći Sarah Ferguson i princa Andrewa, proslavila je 34. rođendan podijelivši fotografije svoje intime sa sinovima Augiejem i Erniejem.

Rođendani članova kraljevske obitelji njima su nerijetko najbolji poticaj za dijeljenje privatnih fotografija i važnih životnih iskustava. Tako je i britanska princeza Eugenie, mlađa kći princa Andrewa i Sarah Ferguson, vojvotkinje od Yorka, povodom svog 34. rođendana s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila dosad neviđene fotografije iz vlastita četiri zida.

"Najbolji i najveći dar ikad su mi naši sinovi... Na rođendan slavim svoju obitelj i najmilije, oni su moja snaga i najveća radost", napisala je princeza Eugenie uz fotografiju na kojoj drži 9-mjesečnog sinčića Ernesta, čiji će prvi rođendan proslaviti 30. svibnja. Osim njega ima i trogodišnjeg sina Augusta Philipa Hawkea kojeg je dobila u braku sa suprugom Jackom Brooksbankom, marketinškim stručnjakom i poslovnim čovjekom iz imućne engleske obitelji. Supružnici su lanjskog listopada proslavili petu godišnjicu braka, a princezi Eugeniji je 34. rođendan javno čestitala i majka Sarah Ferguson.

image

Supružnici su prije dva tjedna prisustvovali konjičkim utrkama u
Cheltenhamu

SHUTTERSTOCK

"Sretan rođendan mojoj čudesnoj kćeri i nevjerojatno posvećenoj majci koja me ispunjava beskrajnim osjećajem ponosa. Bez obzira na to u mom majčinskom sjećanju zauvijek ćeš ostati i zaigrana, luckasta, preslatka, inteligentna djevojčica", napisala je Sarah Ferguson u svojoj čestitki.

image

Vjenčanje princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka održano je 12. listopada 2018. u Windsoru

SHUTTERSTOCK

Princeza Eugenie supruga je upoznala 2010. na skijanju u elitnom švicarskom zimovalištu Verbieru i otada su nerazdvojni. Prosidba je "pala" 2017. u Nikaragvi, a vjenčali su se 2018. godine u kapelici svetog Jurja u dvorcu Windsor. Sinčića Augusta Philipa Hawkea, koji je rođen usred pandemije koronavirusa, 9. veljači 2021., princeza Eugenie je javnosti predstavila na društvenim mrežama.

"Hvala svima na čestitkama i predivnim porukama, sretni smo što možemo podijeliti Augustove fotografije s vama", napisala je. Lani je otkrila da sa sinovima provodi mnogo vremena u igri i smijehu, te da su i Augie i Ernie velike spavalice.

image

Jedna od prvih zajedničkih fotografija budućih supružnika

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK
Linker
01. travanj 2024 22:05