Princeza je obilježila prvi rođendan mlađeg sina

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Ponosna mama

Princeza Eugenie dala rijedak uvid u obiteljski život, a za to je imala i poseban razlog

Mlađa kći princa Andrewa, vojvode od Yorka i Sarah Ferguson na svom je Instagram profilu pokazala kako izgleda njezin mlađi sin Ernest kojem je dala ime svog djeda po majčinoj strani i time raznježila majku.

Mlađa kći princa Andrewa, vojvode od Yorka i Sarah Ferguson na svom je Instagram profilu pokazala kako izgleda njezin mlađi sin Ernest kojem je dala ime svog djeda po majčinoj strani i time raznježila majku.

Obitelj princeze Eugenie, mlađe kćeri princa Andrewa, vojvode od Yorka i Sarah Ferguson, obilježila je poseban dan. Njezin mlađi sin Ernest proslavio je prvi rođendan stoga je nećakinja kralja Charlesa tim povodom, na svom Instagram profilu, objavila novu fotografiju preslatkog slavljenika. Maleni je rođen 30. svibnja 2023., a koliko je u međuvremenu narastao, otkriva snimka na kojoj sjedi u travi. Nalik na mališane svoje dobi, sa zanimanjem i čuđenjem promatra svijet oko sebe.

"Napunio si prvu godinu, moj dragi Ernest. Sretan rođendan!! Svi te toliko volimo, posebno tvoj ogromni osmijeh koji daješ svijetu, ali uvijek čuvaš poseban za svoju mamu" napisala je princeza uz rođendansku fotografiju.

Dodajmo i to da su princeza i njen suprug, britanski poduzetnik Jack Brooksbank, među imenima odabranim mlađem sinu - Ernest George Ronnie - posljednje posvetili ocu Sarah, vojvotkinje od Yorka. Nedugo nakon što je Ernest rođen, vojvotkinja je otkrila u svom podcastu "Tea Talks with the Duchess and Sarah" da ju je ta gesta rasplakala. Njezin pokojni otac zvao se Ronald Ferguson, bila je presretna što mlađi unuk nosi njegovo ime.

image

Princeza Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom na konjičkom natjecanju u ožujku ove godine

SHUTTERSTOCK

U nedavnoj objavi kojom je 34-godišnja Eugenie početkom svibnja, na Instagram Storyju čestitala 38. rođendan suprugu, objavila je njegovu fotografiju sa starijim sinom Augustom, piše People. Igraju se na plaži, poduzetnik je na glavu stavio duge vlati morske trave dok mu dječak znatiželjno prilazi kako bi dodirnuo "neobičnu stvar" koja viri ispod tatine šilterice.

Sudeći po rijetkom uvidu u princezin obiteljski život, pronašla se kao majka dvojce dječaka i supruga, no paralelno sudjeluje i u javnom životu.

Doduše, nije stalno zaposlena članica kraljevskoj obitelji ali zbog izazovne situacije, oporavka Catherine, princeze od Walesa koji će potrajati do kraja godine i činjenicu da se kralj vratio svojim dužnostima ali ne u punom obimu, Eugenie požrtvovno podržava obitelj. Nedavno se naša pri ruci bratiću, princu Williamu, na tradicionalnoj vrtnoj zabavi u perivoju Buckinghamske palače. To joj vjerojatno neće biti jedini zadatak u razdoblju dok Kate ne ozdravi, no princeza je sprema preuzeti uvećane obaveze.

Linker
20. lipanj 2024 16:17