Božić dolazi

Pred njom je velik zadatak: Kate Middleton traži pomoć svojih sugrađana

Princeza od Walesa drugu godinu zaredom organizira svečanost uoči Božića u Westminsterskoj opatiji.

Buduća britanska kraljica Kate Middleton ozbiljno je shvatila svoju zadaću domaćice božićnog koncerta u Westminsterskoj opatiji, koji će se ove godine održati u četvrtak 15. prosinca. Princeza od Walesa je otkrila svoju želju da završnu pjesmu nadolazećeg događanja Together at Christmas odaberu Britanci putem glasovanja.

image

Kate Middleton drugu godinu zaredom organizira svečani koncert

IMP FEATURES/IMP FEATURES/PROFIMEDIA

"Pomozite nam da odlučimo koja će božićna pjesma zatvoriti Together at Christmas", poručila je Kate sa služenog twitter računa Prince and Princess of Wales. Oni koji žele sudjelovati u izboru, mogu glasati i putem te društvene mreže, a Middleton je suzila izbor na tri tradicionalna božićna napjeva: Hark! The Herald, Joy To The World i trenutno vodeći - O Come, All Ye Faithful.

Službenu anketu provodi popularna emisija Good Morning Britain, odnosno Dobro jutro Britanijo. "Princeza od Walesa bi htjela da joj pomognete u odabiru završne božićne pjesme u ovogodišnjoj Together at Christmas svečanosti u Westminsterskoj opatiji, koja će se prenositi na ITV- u na Badnjak", pozvali su gledatelje da sudjeluju u odabiru.

Ovo je druga godina za redom da Kate organizira Together At Christmas, na kojem se okupljaju članovi kraljevske obitelji s humanitarnim djelatnicima, volonterima iz zajednice, zdravstvenim radnicima te vojni službenici, kako bi "zajedno proslaviti radost koju dolazi povezivanje ljudi", naveli su u priopćenju Buckinghamske palače.

Ovogodišnji koncert također će odati počast pokojnoj kraljici Elizabeti II., koja je preminula u rujnu ove godine. Svečanost će pokazati sve vrijednosti koje je najdugovječnija britanska vladarica utjelovila tijekom svoje vladavine, a to su - empatija, suosjećanje i podrška drugima.

Linker
17. travanj 2024 03:29