James Middleton u emisiji ‘Good Morning Britain‘

 KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK
U memoaru

James Middleton: "Trenutak kada sam znao da je William onaj pravi za moju sestru Kate"

U svojoj novoj knjizi "Meet Ella: The dog who saved my life", brat princeze Catherine otkrio je kakav je odnos imao s princom Williamom na početku poznanstva te što mu je potvrdilo da je upravo on dobar izbor za njegovu sestru.

U svojoj novoj knjizi "Meet Ella: The dog who saved my life", brat princeze Catherine otkrio je kakav je odnos imao s princom Williamom na početku poznanstva te što mu je potvrdilo da je upravo on dobar izbor za njegovu sestru.

James Middleton, brat princeze od Walesa Kate Middleton, u svojoj novoj knjizi, memoarima "Meet Ella: The Dog Who Saved My Life", osvrnuo se na brak svoje starije sestre te na početak njezine veze s Williamom. Nime, knjiga je posvećena Elli, psiću koji je pomogao Jamesu da se nosi s depresijom, ali se James u njoj dotaknuo i detalja iz života obitelji Middleton.

Nakon što je pobliže opisao kako je upoznao svog psa, James je napisao da je tada osmotjednog psića doveo u Berkshire u svoju obiteljsku kuću, gdje su Kate i Will boravili u to vrijeme. Kako je napisao, princ William već je bio "stalna pojava u našim životima" i "rado viđen član obitelji".

"Nisam rekao ni njemu ni Kate za Ellu, znali su da ću udomiti psa, ali ne i kad. Pa sam pustio Ellu da se sama najavi, smjestio sam ju na kućni prag i pustio da uđe. Odjurila je u kuhinju kako bi se predstavila Catherine i Williamu", napisao je.

Početkom 2010., James je dosta vremena provodio u Londonu sa svojim sestrama i Ellom, pa je tako i neko vrijeme proveo s princom Williamom: "Sjećam se da sam ga mučio kad smo se tek upoznali. Je li zaslužio moju sestru? Morao je zavrijediti moje povjerenje", piše u memoarima.

"Pomoglo je i to što je William toliko iskreno volio Ellu. Kad ju je prvi put upoznao, bio je oduševljen. Imao je crnog labradora Widgeona kad je bio dijete. Osjećao sam da William žudi za svojim psom kad je Ella bila u blizini", opisao je James.

image

James Middleton sasvojim psima Lunom, Inkom, Ellom i Mabel

FLICK DIGITAL/SHUTTERSTOCK FLICK DIGITAL/SHUTTERSTOCK

Za princa Williama, Ella je bila izgovor za bijeg od žestoke natjecateljske prirode obitelji Middleton, posebno kada bi kartali. "Bio bi oduševljen kad bi prvi ispao, a onda kada više ne bi bio prisiljen sudjelovati, odšuljao bi se kako bi pomazio Ellu. Pitao bi me ‘James, treba li izvesti Ellu?‘ prije nego bi stigli podijeliti karte za sljedeću igru", ispričao je.

James se prisjetio i velike vijesti o zarukama kraljevskog para. "On je već tada bio dugo dio naše obitelji, zavoljeli smo ga kao starijeg brata. Catherine i oni si očito odgovaraju, baš su jedno za drugo", napisao je dodajući da je i on u tom trenutku priželjkivao pronaći ljubav kakvu oni imaju.

image

William i Kate u sceni iz videa u kojem je proinceza objavila da ima rak

WILL WARR/SHUTTERSTOCK WILL WARR/SHUTTERSTOCK

Napomenuo je i da je William imao ‘sreće‘ što je oženio njegovu "sposobnu i prizemnu stariju sestru", dodajući da je bio "apsolutno uvjeren da su zaljubljeni, William je poticao njezino samopouzdanje, procvjetala je od tada, znao sam da će paziti na nju, a to čini i dan danas", zaključio je James.

Memoare je objavio Daily Mail, a James je knjigu je napisao u nadi da će nadahnuti i druge da progovore o mentalnom zdravlju te kako bi opisao svoje iskustvo u kojem mu je Ella bila velika utjeha kada je dotaknuo dno.

Linker
02. listopad 2024 15:56