BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Bezosova zaručnica

Zgodni sin Lauren Sanchez debitirao na D&G reviji, ponosna majka pratila ga je iz prvog reda

Nikko Gonzalez najstariji je sin bivše televizijske voditeljice, a dobila ga je u vezi s američkim nogometašem Tonyjem Gonzalezom.

Nikko Gonzalez najstariji je sin bivše televizijske voditeljice, a dobila ga je u vezi s američkim nogometašem Tonyjem Gonzalezom.

Da se najbolje stvari ne mogu kupiti novcem zna i Lauren Sanchez, 54-godišnja zaručnica milijardera Jeffa Bezosa, koja je uoči izlaska na modnu pistu svoga sina Nikke Gonzaleza strepila poput svake druge majke. "U očekivanju trenutka koji me učinio najponosnijom majkom", napisala je u objavi na svom Instagram Storyju uz fotografiju svoga sina na reviji Dolce&Gabbana Alta Moda na Sardiniji. Pratila ju je iz prvog reda držeći za ruku svog zaručnika, a 23-godišnji Nikko pistom je prošetao u crnim cipelama, hlačama i svjetlucavoj košulji dok je njegova majka blistala od ponosa i sreće.

Nikko Gonzalez je najstariji sin bivše televizijske novinarke Lauren Sanchez, koja ga je dobila u vezi s američkim nogometašem Tonyjem Gonzalezom, prije svog braka s biznismenom Patrickom Whitesellom, s kojim je dobila 18-godišnjeg sina Evana i 16-godišnju kćer Evan.

image

Nikko Gonzalez novo je modno lice

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nikko Gonzalez je na modnoj pisti u Milanu debitirao u crnom odijelu Dolce & Gabbana početkom godine, a Lauren Sanchez bila je i na toj siječanjskoj reviji u talijanskoj modnoj prijestolnici.

"Ponosna mama. Bio je takav dar gledati svog sina Nikku Gonzaleza kako šeta pistom za Dolce & Gabbana u Milanu. Čestitke, ljubavi moja", napisala je tada. Lauren Sanchez s bivšim partnerom Tonyjem Gonzalezom ostala je u odličnim odnosima, pa su skupa proslavili promociju svoga sina ove godine.

image

Lauren Sanchez i Jeff Bezos stigli su u Cagliari na show Dolce & Gabbana

CIAOPIX - COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Bravo Nikko, tvoj tata i ja smo presretni što imamo takvog sina", napisala je tada Lauren Sanchez. Gonzalez je rođen 12. veljače 2001., a na koledžu Loyola igrao je američki nogomet. No, moda ga očito privlači više od sporta, a za uspjeh na pisti ima sve preduvjete jer je lijep i karizmatičan. Uz Lauren Sanchez potpuno se preporodio i američki milijarder Jeff Bezos, koji sa svojom partnericom strastveno uživa u životu i živi punim plućima.

image

Lauren Sánchez diplomu sina Nikke proslavila je s bivšim suprugom Tonyjem Gonzalezom

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Jeff Bezos i Lauren Sanchez zaljubili su se dok su oboje bili u braku, svoju su međusobnu privlačnost i ljubav duže vrijeme tajili, a onda su oboje odlučili krenuti dalje zajedno, bez skrivanja. Par je u javnosti prvi put viđen na teniskom turniru u Wimbledonu, gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale tijekom kojega su razmjenjivanjem nježnosti, a otad su rado viđeni gosti raznih mondenih svjetskih destinacija te društvenih događanja.

image

Nikko Gonzalez

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
04. srpanj 2024 12:26