Mary-Kate Olsen

 ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK
Prve fotografije para

Tko je Sean Avery? Zločesti dečko koji je osvojio srce slavne blizanke

Američka dizajnerica Mary-Kate Olsen, koja se proslavila kao dječja zvijezda, u vezi je s legendarnim hokejašem poznatim po teškom karakteru.

Američka dizajnerica Mary-Kate Olsen, koja se proslavila kao dječja zvijezda, u vezi je s legendarnim hokejašem poznatim po teškom karakteru.

O njihovoj romansi i novoj velikoj ljubavi kuloari bruje već mjesecima, ali 37-godišnju modnu dizajnericu Mary-Kate Olsen i legendarnog kanadskog hokejaša, 44-godišnjeg Seana Averyja dosad nitko nije snimio zajedno u javnosti.

image

Sean Avery i Mary-Kate Olsen večerali su u talijanskom restoranu ‘E Baldi‘ u Beverly Hillsu

NORTH-SUNSET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Golupčići su se na meti paparazza našli nakon romantične večere u talijanskom restoranu "E Baldi" u Beverly Hillsu, u kojem su se cijelu večer družili s prijateljima. Do restorana su stigli njegovom Teslom, a nakon izlaska bili su opušteni i odlično raspoloženi, pa je Sean Avery muškarca koji mu je dovezao automobil počastio napojnicom u kešu. Je li dva dolara dovoljno za tu uslugu pitanje je na koje bi mnogi stanovnici Beverly Hillsa reagirali podsmjehom, posebno kad se zna da se osobno bogatstvo Seana Averyja procjenjuje na osam milijuna dolara.

image

Mary-Kate Olsen posljednjih godina se natječe u preponskom jahanju

MATTHIEU MIRVILLE/DPPI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK

Štedljivost nije jedina osobina po kojoj je poznat bivši hokejaš, koji se nakon sportske karijere posvetio - showbiznisu, pa od 2012. snima editorijale, vodi svoj podcast, glumi i komentira sportske i društvene događaje na komercijalnim televizijama.

image

Ashley Olsen i Mary-Kate Olsen proslavile su se kao dječje zvijezde

LORIMAR/WARNER BROS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Sean Avery, naime, ponosi se titulom zločestog momka koji ima velikih problema s obuzdavanjem i kontrolom bijesa. Osobina zbog koje je na sportskom terenu stekao titulu temperamentnog igrača, u privatnom životu ga je nekoliko puta dovela u probleme sa zakonom, a bivša supruga, model Hillary Rhoda s kojom ima 4-godišnjeg sina Nasha Hollisa, u barakorazvodnoj parnici etiketirala ga je kao emocionalnog i fizičkog zlostavljača.

image

Američki model Hilary Rhoda i Sean Avery razveli su se preklani

GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK

I modna dizajnerica Mary-Kate Olsen iza sebe ima propali brak s Olivierom Sarkozyjem, polubratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Sa sestrom Ashley Olsen proslavila se kao djevojčica nastupom u komičnom televizijskom serijalu "Puna kuća" u kojem su se blizanke izmjenjivale u ulozi Michelle Tanner.

image

Olivier Sarkozy i Mary-Kate Olsen na humanitarnoj aukciji u New Yorku 2017.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Sestre su slavu iskoristile da brendiraju prezime, liniju odjeće te razne memorabilije pod vlastitim imenom, a časopis Forbes njihovo je osobno bogatstvo 2007. procijenio na 100 milijuna dolara. Toliko danas teži sama Mary-Kate Olsen, a ima li budućnost veza sirote male bogatašica i problematične sportske zvijezde - tek će se vidjeti.

image

Ashley Olsen i Mary Kate Olsen na reviji u Los Angelesu 2005.

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Sestre blizanke Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen na MET Gali 2018.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK
image

O romansi Seana Averyja i Mary-Kate Olsen priča se već mjesecima

NORTH-SUNSET/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
16. lipanj 2024 00:53