Kate Hudson

 PROFIMEDIA
Kate Hudson

"Teška" je 80 milijuna dolara, ima troje djece s tri partnera, a odnedavno i novu karijeru

Američka glumica 19. travnja slavi 45. rođendan, a tom prilikom prisjetili smo se njezinih uloga, poslovnih pothvata, ali i zanimljivog privatnog života.

Američka glumica 19. travnja slavi 45. rođendan, a tom prilikom prisjetili smo se njezinih uloga, poslovnih pothvata, ali i zanimljivog privatnog života.

Je li riječ o hiru, ozbiljnoj namjeri ili krizi srednjih godina saznat ćemo uskoro. No, glumica Kate Hudson, zvijezda filmova "Kako se riješiti frajera u 10 dana", "Nije zlato sve što sja" i "Rat među nevjestama", na pragu 45. rođendana koji slavi 19. travnja, odlučila se za pjevačku karijeru. Svoju debitantsku pjesmu "Talk About Love" napisala je sa svojim zaručnikom Dannyjem Fujikawom i kantautoricom Lindom Perry iz nekadašnje grupe 4 Non Blondes, i objavila je početkom godine, a izlazak albuma očekuje se do kraja godine.

Uz to ima i pune ruke posla oko vlastitog odjevnog brenda Fabletics, promocije kalifornijske votke koju je pokrenula, a trenutačno snima i triler "Shell", čija je zvijezda s kolegicama Elisabeth Moss i Kaiom Gerber.

Kate Hudson je kći glumice Goldie Hawn, te glazbenika i glumca Billa Hudsona, člana benda The Hudson Brothers, a odrasla je s majkom i očuhom, glumcem Kurtom Russellom. Njega smatra svojim ocem, jer biološkog ne pamti: nije ju posjećivao, niti joj se javljao nakon što je otišao od kuće kad je Kate bila 1,5-godišnja djevojčica.

image

S roditeljima Goldie Hawn i Kurtom Rusellom

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Danas je "teška" 80 milijuna dolara, a za svoj put do glumačke slave odlučila se izboriti sama i zato kao 17-godišnjakinja nije prihvatila ponudu za ulogu u filmu "Bijeg iz Los Angelesa". U njemu je naime glumio njezin otac Kurt Russell, a ona nije željela da se njen profesionalni početak veže uz njegovo ime.

U glumačku elitu lansirao ju je film "Korak do slave", u kojem je maestralno odigrala groupie djevojku, te za nju osvojila Zlatni globus za sporednu glumicu, te nominaciju za Oscara.Nakon njegove premijere upoznala je svog budućeg supruga Chrisa Robinsona, pjevača i frontmena grupe The Black Crows. Vjenčao ih je indijanski šaman iz plemena Ute, i to na Staru godinu 2000. u kući njezine majke u Coloradu, a 7. siječnja 2004. dobili su sina Rydera Russella Robinsona.

image

Kate Hudson na Oscarima 2017.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Premda su se razveli 2006. ostali su u dobrim odnosima i redovito se druže na obiteljskim okupljanjima. Nakon veza s glumcem Owenom Wilsonom, komičarem Daxom Shepardom, te biciklističkim superstarom Lanceom Armstrongom, ponovno je ostala trudna s glazbenikom Matthewom Bellamyjem, frontmenom grupe Muse, kojeg je upoznala na festivalu Coachella u travnju 2010.

Sina Binghama Hawna rodila je 9. travnja 2011., a u vezi s Bellamyjem izdržala je - četiri godine. Treća sreća bio joj je glazbenik Danny Fujikawa, s kojim je vezu započela nakon desetak godina poznanstva. Fatalan im je bio izlet u prirodu, a da je stvar ozbiljna pokazalo se kad je svog dragog pozvala na ljetovanje sa svojim roditeljima u Grčku. Kćerkicu Rani Rose dobili su u listopadu 2018., a planove za najavljeno vjenčanje svojedobno im je pokvarila pandemija koronavirusa, a čini se da im trenutačno brak nije u fokusu.

image

Danny Fujikawa i Kate Hudson

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Nekome moj privatni život možda izgleda komplicirano, no zapravo sve savršeno funkcionira. Moji bivši partneri su sjajni roditelji svojim sinovima, a Danny je savršen otac našoj Rani i očuh iz snova Bingu i Ryderu. Najdraže mi je kad se svi okupimo na jednom mjestu: takvi trenuci su rijetki, a za mene nema ničeg ljepšeg od toga", kaže Kate Hudson.

image

Kate Hudson snima album

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 23:55