CRAIG BLANKENHORN/HULU/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA
SASVIM ISKRENO

Selena Gomez demantira vezu s glazbenikom koji voli seks u troje: ‘Previše volim biti sama‘

Američka pjevačica, glumica i tinejdžerska zvijezda poslala je znakovitu poruku Drewu Taggartu, članu popularnog dance-pop dvojca The Chainsmokers.

Američka pjevačica, glumica i tinejdžerska zvijezda poslala je znakovitu poruku Drewu Taggartu, članu popularnog dance-pop dvojca The Chainsmokers.

Možda zajedno izlaze, ljube se i kuglaju, ali nisu zajedno. Točnije tako svoju vezu s Drewom Taggartom opisuje pjevačica, glumica i nekadašnja teen zvijezda Selena Gomez.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagram storyju koju je u međuvremenu izbrisala objavila je svoju crno-bijelu fotografiju sa znakovitom porukom koja glasi: "Previše volim biti sama."

Na taj je način poslala poruku i Drewu Taggartu, članu popularnog dance-pop dvojca The Chainsmokers.

image

Drew Taggart član je pop dvojca The Chainsmokers

EDITORIAL/PROFIMEDIA MICHELE EVE SANDBERG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Selena svoj ljubavni život skriva daleko od očiju javnosti otkako je 2017. prekinula s glazbenikom The Weekndom. Međutim, ovog se tjedna počelo šuškati kako je Seleninom samačkom životu došao kraj i da je njezino srce osvojio Drew Taggart, član popularnog dance-pop dvojca The Chainsmokers, kojeg su dosad povezivali s nizom poznatih ljepotica, a posljednja u nizu bila je Eve Jobs, manekenka i najmlađa kći Stevea Jobsa.

image

Selena Gomez na 80. dodjeli Zlatnih globusa

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Je li riječ samo o dimnoj zavjesi kojom Selena Gomez pokušava svoju naklonost prema atraktivnom glazbeniku zadržati ispod radara tek će se vidjeti. S The Weekndom je prohodala na kraju svoje turbulentne veze s Justinom Bieberom kojem je na kraju posvetila pjesmu "Lose You to Love Me". I u je njoj rekapitulirala njihov, po njezinom mišljenju, toksični odnos koji je trajao dugih sedam godina.

image

Na dodjelu nagrada je povela sestru Gracie Elliot Teefey

FOR HFPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Osjećala sam se kao žrtva emocionalnog zlostavljanja u tom odnosu i to sam opjevala. U međuvremenu sam odrasla i više si takvo što neću dopustiti", izjavila je tada Selena.

A jedini muškarac s kojim je barem javno podijelila krevet je Brooklyn Peltz Beckham, suprug njezine nove najbolje prijateljice Nicole Peltz Beckham. Nerazdvojne su od lanjskog listopada, a zajedno su provele božićne i novogodišnje blagdane na egzotičnim destinacijama. A njihova fotografija s pidžama partyja u kojoj svi skupa zajedno leže u Nicolinom krevetu ušla je u legendu.

image

Pidžama party Selene Gomez Nicole Peltz Beckham

INSTAGRAM/PLANET/PROFIMEDIA
Linker
01. svibanj 2024 19:31