DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK
LIFT ME UP

Rihanna otkrila tko joj je najveća neprijateljica: ‘Toksične opsesije su me skoro ugušile‘

Pop kraljica s Barbadosa u razgovoru za Vogue najavila je izlazak svog devetog studijskog albuma do kraja ove godine i opisala mukotrpan put do njega.

Pop kraljica s Barbadosa u razgovoru za Vogue najavila je izlazak svog devetog studijskog albuma do kraja ove godine i opisala mukotrpan put do njega.

"Trebale su mi godine da shvatim kako je ‘Anti‘ moj najbolji album. Znala sam oduvijek da je dobar, ali sad sam uvjerena da ga se zaslužuje nazvati - briljantnim. I to mi je u kreativnom smislu dugo predstavljalo veliki problem, s kojim sam se teško nosila. Jer sam sama sebi nametnula pritisak da idući mora biti bolji od njega, inače ga uopće nema smisla objaviti. To je s vremenom preraslo u toksičnu opsesiju, zbog koje sam sama sebi postala najgora neprijateljica", opisala je Rihanna u razgovoru za Vogue, čiju je naslovnicu snimila sa suprugom i sinčićem, početak svog mukotrpnog puta na devetom studijskom albumu koji bi se u prodaji trebao naći ove godine.

image

Pop kraljica s Barbadosa je ponovno trudna

SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izlazi nakon duge diskografske stanke jer je "Anti" objavljen u siječnju 2016. dosegnuo nakladu od jedanaest milijuna prodanih primjeraka, a ta brojka ne uključuje 1,4 milijuna downloada sa Samsungove platforme koji su za korisnike bili - besplatni.

"Takva razmišljanja su za umjetnika toksična jer je glazba prostor igre i kreativnosti, a ne nadmetanja. Kako se uopće može objektivno izmjeriti vrijednost nekog umjetničkog djela i njegov značaj, osim po tome što je djelo autentično i što umjetnik stoji iza njega. A ako mu se još k tome i sviđa, bolje ne može. Da sam se nastavila natjecati sama sa sobom, vjerojatno mog devetog albuma niti ne bi bilo, ne bih ga nikad objavila.

image

ASAP Rocky i Rihanna roditelji su sinčića čije ime nisu otkrili

DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Najavni singl za njega bila je pjesma "Lift Me Up", koju je objavila lanjskog listopada, a nominirana je za Oscara kao najbolji originalni soundtrack iz filma "Black Panther: Wakanda zauvijek".

Pop kraljica s Barbadosa svoj debitantski album "Music of the Sun" objavila je u kolovozu 2005., idući "A Girl like Me" je objavila 2006., a 2007. stigao je "Good Girl Gone Bad". "Rated R" je objavila 2009., "Loud" 2010., a šesti "Talk That Talk" 2011. Nakon "Unapologetica" iz 2012., trebale su joj gotovo četiri godine da svoje obožavatelje počasti svojim briljantnim, kako ga je nazvala, te komercijalno najuspješnijim albumom "Anti".

Linker
30. travanj 2024 02:00