Obitelj je uživala u vožnji čamcem

 SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Predah od posla

Povratak u djetinjstvo: Kći najbogatije Hrvatice sa suprugom i četvero djece uživala u nezaboravnom izletu

Britanska poduzenica Petra Ecclestone majka je dviju kćeri i dva sina koje podiže sa svojim drugim suprugom Samom Palmerom.

Britanska poduzenica Petra Ecclestone majka je dviju kćeri i dva sina koje podiže sa svojim drugim suprugom Samom Palmerom.

Nedugo nakon što se 36-godišnja Petra Ecclestone pohvalila pobjedom svoje 11-godišnje kćeri Lavinije na natjecanju ljepote Ideal Miss California&West Coast, što je izazvalo buru reakcija u medijima i na društvenim mrežama, kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i Bernieja Ecclestonea svojoj je najstarijoj kćeri priuštila zabavu primjerenu njezinoj dobi.

Sa suprugom Samom Palmerom i četvero djece - Lavinijom, 9-godišnjim blizancima Andrewom i Jamesom, te 4-godišnjom kćeri Minnie, provela je dan u tematskom parku Walt Disney World Resort na Floridi, gdje se cijela obitelj odlično zabavila. Petri Ecclestone taj izlet bio je predah u inače prenatrpanom poslovnom rasporedu zbog lansiranja vlastitog dječjeg modnog brenda Crickle Daisy, čije će zaštitno lice biti i njezina najstarija kći Lavinia.

image

Petra Ecclestone s djecom Lavinijom, Andrewom, Jamesom i Minnie

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Imam privilegiju biti tvoja mama, uvijek ću te bodriti i pomagati ti da ostvariš svoje snove, nikada te neću osuđivati i uvijek ću te voljeti", napisala je Petra Ecclestone u emotivnoj objavi posvećenoj kćeri koju je dobila u braku s kontroverznim biznismenom Jamesom Stuntom, koji se na meti istražitelja našao zbog optužbi za pranje novca, milijunske prevare i krivotvorenja podataka, te verbalnog rasističkog napada na policajca.

Kako su Laviniji u najranijem djetinjstvu dijagnosticirane poteškoće u govoru i učenju zbog čega nije progovorila do svoje četvrte godine, njezini liječnici bili uvjereni kako je riječ o djetetu s neurološkim poremećajem iz autističnog spektra, što se kasnije pokazalo - netočnim. Kako god, odgoj svoje najstarije kćeri Petra Ecclestone je svojedobno opisala i nazvala iscrpljujućim, te je dodala kako je s Lavinijom provela mnoge besane noći.

image

Let na sloniću Dumbu

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Neprospavane noći roditelja iscrpljuju i fizički, i psihički, i emocionalno. Zamislite da vam se dijete godinama budi svake noći, to mora uzeti danak u svačijem životu", izjavila je Petra Ecclestone i dodala kako je srećom to razdoblje sada iza nje.

Njezin prvi brak s Jamesom Stuntom, s kojim je dobila i blizance Andrewa i Jamesa, raspao se 2017., a detalji iz njihove brakorazvodne parnice zabavljali su čitatelje britanskih tabloida. Tako smo, primjerice, saznali da je rasipni James Stunt ogromnu količinu novca potrošio na ekstremne luksuzne zabave, uključujući i kupnju Lamborghinija za 800 tisuća funti, zbog čega su mu supruga i punac Bernie Ecclestone zavrnuli financijsku slavinu, što je na kraju dovelo do propasti braka.

image

Zabava u tematskom parku užitak je za djecu i odrasle

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Uz drugog supruga, 41-godišnjeg Sama Palmera, koji se vlastitim rukama, znanjem i trudom u dvadeset godina izdigao od kućnog majstora električara do osnivača i menadžera luksuzne nekretninske agencije Staffing Properties, pronašla je sigurnost. Supružnici s djecom žive na relaciji između Los Angelesa i Londona, a 16. srpnja će proslaviti drugu godišnjicu braka.

image

Petra Ecclestone s kćerkom Minnie

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
23. lipanj 2024 16:51