Leonardo DiCaprio

 ALBERT L. ORTEGA/SHUTTERSTOCK ALBERT L. ORTEGA/SHUTTERSTOCK
KRENULE SU REAKCIJE

Panika zbog bijelih partija u Hollywoodu: Leonardo DiCaprio i Ashton Kutcher odriču se predatora s kojim su voljeli tulumariti

Američki glazbenik i producent Sean "Diddy" Combs iza rešetaka istražnog zatvora čeka prvo ročište na njujorškom sudu 9. listopada.

Američki glazbenik i producent Sean "Diddy" Combs iza rešetaka istražnog zatvora čeka prvo ročište na njujorškom sudu 9. listopada.

Dok 54-godišnji američki milijarder, glazbenik i glazbeni producent Sean "Diddy" Combs iza rešetaka njujorškog istražnog zatvora čeka prvo sudsko ročište, koje je zakazano 9. listopada u 14 sati, pljušte reakcije slavnih glazbenika i holivudskih glumaca koje se dovodi u vezu s njegovim ozloglašenim divljim partijima zbog kojih je uhićen 16. rujna pod strašnim optužbama za seksualnu trgovinu, seksualno i fizičko napastovanje i iskorištavanje maloljetnica, nezakonito snimanje i povredu privatnosti... Nije čudo da je Combsovo uhićenje na noge je diglo cijeli američki show biznisa i izazvalo neskrivenu paniku u Hollywoodu, jer su na njegovim tzv. "bijelim partyjima" prodefilirale gomile slavnih muškaraca i žena. Među njima bili su i Leonardo DiCaprio i Ashton Kutcher, glazbenici Usher i Justin Bieber, sestre Kardashian..., a to je samo, kako se čini, vrh ledenog brijega. Glavno je pitanje tko je sve od njih i u kojim situacijama snimljen (Combs je navodno snimao sve partyje), jer bi te snimke za istražitelje mogle biti nepobitni dokazi za počinjenje eventualnih kaznenih djela.

image

Leonardo DiCaprio bio je gost na bijelom partiju Seana Combsa u New Yorku 1998.

GLOBE PHOTOS/SHUTTERSTOCK

Holivudski superstar Leonardo DiCaprio kojeg je Sean Combs svojedobno označio kao glavnog partijanera i osobu br. 1 na listi njegovih uzvanika, preko svojih bliskih osoba je poručio kako već godinama nije u kontaktu s Diddyjem, te da nikada nije prisustvovao njegovim zloglasnim partijima na kojima su se droge poput ketamina i kokaina posluživale na tijelima golih žena, što je bio uvod u seksualne orgije bez ikakvih skrupula, poznate pod nazivom "Freak Offs".

"Leonardo DiCaprio nema apsolutno nikakve veze s time, bio je na nekoliko zabava potkraj devedesetih i početkom dvijetisućitih, a tamo su bili doslovce - svi. Bile su to velike kućne zabave, Leo je bio na početku karijere, a smiješno je pretpostaviti da bi mogao biti upleten u bilo što na temelju nekoliko zrnatih fotografija starijih od 20 godina", istaknuo je izvor blizak glumcu za Daily Mail.

image

Jennifer Lopey i Sean Combs u Londonu 2000.

RAY TANG/SHUTTERSTOCK

Ipak, premda "izvor" tvrdi da DiCaprio već dugo nije ni u kakvoj vezi sa Seanom Combsom, činjenica je da je prisustvovao proslavi njegovog 50. rođendana 2019., a na Internetu postoje njihove zajedničke fotografije s tog događaja. No, Leonardo, koji se trenutačno odmara u Italiji u društvu svoje majke, očito želi izbrisati taj dio vlastite povijesti. I nije jedini.

Njegov kolega Ashton Kutcher, primjerice, koji se svojedobno javno hvalio kako je tulumario kod Seana Combsa, ali da o tome ne može pričati za medije "jer su stvari bile prilično divlje", sad na konkretna pitanja odbija dati konkretne odgovore i poručuje da ga više ništa ne veže sa Seanom "Diddyjem" Combsom.

Za američki portal Page Six izjavio je da su "priče o Diddyjevim tulumima neka čudna i daleka sjećanja", te da je sada prije svega posvećen svojoj karijeri i obitelji. Veliku pozornost na društvenim mrežama izazvala je i navodna nova pjesme kanadske pop zvijezde Justina Biebera, u kojoj je opjevao partije svog bivšeg glazbenog mentora, koji je mu je karijeru vodio dok je bio tinejdžerska senzacija.

"Izgubio sam se na Diddyjevom partyju, nisam znao da to tako ide, došao sam k njemu zbog novog Ferrarija, ali koštalo me mnogo više, više od moje duše... Zar ne da ništa nije vrijedno tog bogatstva i slave", tako glase stihovi navodne Bieberove pjesme, za koju je analizom utvrđeno da ipak nije njegova. Ne zna se tko je potpisuje, a mnogi vjeruju da ju je stvorila umjetna inteligencija i to prema parametrima koji bi je mogli dovesti u vezu s Justinom Bieberom.

Američki reper Usher bio je Combsov štićenik od tinejdžerskih dana, a u intervjuu legendarnom radijskom voditelju Howardu Sternu iz 2016. rekao da je kod Diddyja kao trinaestogodišnji klinac "imao priliku vidjeti razne stvari, koje nije tada potpuno razumio, ali su bile - prilično divlje."

Zato je nedavno Usherovo brisanje svih objava s osobnog profila na X-u izazvalo mnoštvo komentara. "Usher je upravo izbrisao sve svoje tvitove. Čini se da će Diddyjeve snimke stotine slavnih poslati u zatvor", napisao je influencer Matt Wallace u svojoj poruci koja je izazvala buru na mreži X.

image

Ashton Kutcher i Sean Combs u Los Angelesu 2003.

PETER BROOKER/SHUTTERSTOCK

Što će se sve dalje događati tek ćemo vidjeti, a Sean "Diddy" Combs se na prvom saslušanju u društvu svog odvjetnika izjasnio nevinim po svim točkama optužnice, ispisane na četrnaest stranica, a sudac istrage odbio je milijunsku jamčevinu koju je ponudio njegov odvjetnički tim kako bi glazbenik bio pušten iz zatvora i suđenje dočekao na slobodi.

image

Sean Diddy Combs i Cameron Diaz u Los Angelesu 2008.

ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

Kako je poznato, Combsovo uhićenje uslijedilo je šest mjeseci nakon pretrage njegovih domova u Los Angelesu i Miamiju u ožujku ove godine, i to u sklopu federalne istrage o seksualnom zlostavljanju i trgovini ljudima, koja se provodila prema prijavi njegove bivše partnerice, 37-godišnje pjevačice Cassie Venture.

Ona je optužbu protiv Diddyja podnijela na njujorškom sudu u studenom lanjske godine, a ohrabrene njezinim primjerom još su dvije žene podnijele tužbu protiv Diddyja zbog seksualnog zlostavljanja, eksploatacije i napada. Diddyjeva meta očito nisu bile samo žene, jer je u veljači ove godine njegov bivši suradnik, producent Rodney Jones Jr. posvjedočio kako ga je šef prisiljavao na seks s drugima.

image

Cassie Ventura i Sean Combs na MET Gali 2015.

GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK

Premda se pisalo kako su se Combs i Ventura, koju je Diddy u 11-godišnjoj vezi tukao i prisiljavao na seksualne odnose s prostitutkama koje je snimao, nagodili izvan suda, savezni agenti nastavili su svoje istražne radnje i pronašli dovoljno čvrste dokaze za podizanje optužnice, koja bi mogla označiti Diddyjev konačni pad.

Diddy nikad nije tajio da je ovisnik o seksu, te je paralelno bio u vezi s mnogim djevojkama, a na popisu njegovih bivših su i mnoga slavna imena, poput pjevačice Jennifer Lopez, glumica Cameron Diaz i Penelope Cruz. Osim toga glazbenik je otac sedmero djece, a njegova najmlađa kćerkica Love Sean Combs rođena je u listopadu 2022. u vezi s partnericom Danom Tran.

Linker
24. rujan 2024 14:03