Damian Lewis i Helen McCrory

 HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK
Krenuo je dalje

Nakon tužnog gubitka supruge odbijao je poslušati savjet koji mu je dala, ali sada ponovno ljubi

Damian Lewis i Alison Mosshart snimljeni su u rijetkom zajedničkom izlasku u javnost.

Damian Lewis i Alison Mosshart snimljeni su u rijetkom zajedničkom izlasku u javnost.

Britanski glumac Damian Lewis snimljen je u izlasku sa svojom novom djevojkom, glazbenicom Alison Mosshart, s kojom je pronašao novu ljubav nakon tužnog gubitka svoje supruge, glumice Helen McCrory. 53-godišnji Damian, koji se proslavio se glumeći bojnika američke vojske Richarda Wintersa u HBO-ovoj miniseriji Band of Brothers. i 45-godišnja Alison pojavili su se zajedno na dodjeli nagrada The Prince‘s Trust u londonskom kazalištu Theatre Royal Drury Lane, a nakon čega su snimljeni kako razmjenjuju nježnosti i poljupce ispred jednog kafića.

Damian i Alison prvi put su viđeni zajedno u ljeto 2022. godine, a njezina majka Vivian ubrzo nakon toga je potvrdila da su u vezi, no i dvije godine kasnije u javnosti su se zajedno pojavili tek nekoliko puta. "Imaju zajedničke prijatelje. Ne znam točno kako su se upoznali, ali to mi je sasvim u redu. Ako je ona sretna, sretni smo i mi", izjavila je Vivian za Daily Mail.

image

Alison Mosshart i Damian Lewis

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Njihova ljubavna priča započela je godinu dana nakon što je Damianova supruga Helen preminula od posljedica borbe s rakom dojke, koju je vodila u tajnosti.Kad je Helen umrla, glumac je otkrio kako ga je njegova pokojna supruga nagovarala da ponovno pronađe ljubav, govoreći njemu, njihovom sinu i kćeri kako želi da tata ima puno djevojaka. "Preminula je kao što je i živjela. Neustrašivo. Bože, volimo je i znamo koliko smo sretni što smo je imali u našim životima", napisao je na društvenim mrežama nakon što je Helen preminula.

image

Damian Lewis i Helen McCrory

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

A da je krenuo i dalje s karijerom, Damian je otkrio prošle godine i to viješću da je objavio svoj debitantski album, čime je sve iznenadio. Helen je umrla u travnju 2021. godine u dobi od 52 godine nakon što joj je dijagnosticiran rak, a glazba je bila jedan od načina na koji joj je Damian odao počast. Helen se proslavila ulogama Narcisse Malfoy u filmovima o Harryju Potteru te Polly Gray u seriji "Peaky Blinders", a tijekom svoje bogate karijere dobivala je i brojne pohvale i nagrade za svoje uloge.

Linker
25. rujan 2024 16:02