DIGGZY - JESAL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
It djevojka

Kći holivudskog miljenika žena pronašla je novu ljubav, djetinjstvo joj je obilježio događaj koji ju je umalo koštao života

Iris Law snimljena je na romantičnom odmoru na Barbadosu u društvu britanskog nogometaša i to nakon što se o njihovoj vezi pričalo već neko vrijeme.

Iris Law snimljena je na romantičnom odmoru na Barbadosu u društvu britanskog nogometaša i to nakon što se o njihovoj vezi pričalo već neko vrijeme.

Kći holivudskog glumca i miljenika žena Judea Lawa i glumice Sadie Frost, 23-godišnja Iris Law pronašla je novu ljubavnu sreću. Njezine najnovije fotografije s odmora na Barbadosu potvrdile su nagađanja o romansi s dvije godine starijim nogometašem Liverpoola Trentom Alexanderom-Arnoldom.

Par je snimljen na jednoj od tamošnjih plaža i na luksuznoj jahti, a objektivi paparazza nisu ih omeli u razmjenjivanju nježnosti. Prvi put su zajedno viđeni u svibnju u Londonu, nakon čega su krenula šuškanja o novoj ljubavi, nakon toga i u šetnji Portobello Roadom, a bodrila ga je i na nedavno održanom Europskom prvenstvu u nogometu. "Iris apsolutno drži svijet pod svojim nogama. Ona je supertalentirana, ali i vrlo prizemna - unatoč svojoj zvjezdanoj pozadini. Ima veliku podršku obitelji. Iako tipični nogometaš možda nije njezin uobičajeni tip, Trent nije prosječna zvijezda Premier lige. Vrlo je pametan i ima dobre veze", izjavio je za Daily Mail njima blizak izvor.

Iako je o svom ljubavnom životu bila uvijek tajnovita, upućeni kažu da su se Iris i Trent upoznali prije nekoliko mjeseci tijekom modnog snimanja za Guess Jeans, čiji su oboje ambasadori.

image

Trent Alexander i Iris Law

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No tko je zapravo Iris Law i kako je napredovala do titule jedne od najtraženijih "it djevojaka"? Čini se da joj je bilo predodređeno da se nađe na naslovnicama zahvaljujući slavnim roditeljima. Rođena je u Los Angelesu, ali je odrasla u sjevernom Londonu gdje i danas živi. Djetinjstvo je provela okružena britanskim zvijezdama s A-liste kao što su braća Gallagher, glumica Patsy Kensit, glumac Rhys Ifans, dizajnericom Pearl Lowe i glumcem Jonnyjem Leejem Millerom, koji su se često okupljali u otmjenoj kući njezinih roditelja i pohodili raskalašene zabave koje su se tamo odvijale. Kate Moss joj je kuma, a njezina kći Lila Grace najbolja prijateljica.

image

Iris Law

LIONEL GUERICOLAS/MPP/STARFACE/PROFIMEDIA

Ono što je uvelike obilježilo njen život je navodno nesretan splet okolnosti, koji ju je umalo koštao života. Naime, kada su joj bile tek dvije godine pronašla je i progutala tabletu ecstasyja i to na proslavi dječjeg rođendana u ekskluzivnom privatnom klubu. Majka je primijetila što se događa i na vrijeme ju uspjela spriječiti da proguta i ostatak droge. Hitno su je prebacili u bolnicu gdje su joj ispumpali želudac i podvrgnuli je nizu testova, uključujući CT mozga kako bi se vidjelo je li nastalo bilo kakvo trajno oštećenje. Policija je istraživala taj incident iz 2002. godine, ali je na kraju zaključila da nema naznake da je Iris bila zanemarena od strane roditelja i protiv njih nisu poduzete nikakve mjere.

image

Iris i Jude Law

FAME PICTURES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon završetka studija u otmjenoj privatnoj školi u sjevernom Londonu, gdje je studirala filozofiju, englesku književnost i umjetnost, nastavila je studirati tekstil i dizajn na Sveučilištu Central Saint Martins. Nakon što je diplomirala, radila je kao model za Burberry, ambasadorica je ljepote za Dior i sudjelovala je u kampanjama za Marc Jacobs, JW Anderson i Miu Miu, a pojavila se i na naslovnici britanskog Voguea. Uz to je odlučila krenuti stopama roditelja pa je 2016. godine debitirala u kratkom filmu "Will Nature Make A Man of Me Yet?" u kojoj je glumila s majkom. Glumila je i uz Tallulah Riley i Thomasa Brodieja-Sangstera u šestodijelnoj punk seriji "Pistol" Dannyja Boylea, a sudeći prema svemu o njoj ćemo još tek čuti.

Linker
29. rujan 2024 01:25