Jennifer Aniston

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
IZAZVALA BURU

Jennifer Aniston progovorila o vrućim scenama seksa s kolegom: "Dovoljna je bila samo kemija"

Američka glumica Jennifer Aniston otkrila je da za scenu seksa s kolegom Jonom Hammom nije koristila usluge koordinatora intimnosti.

Američka glumica Jennifer Aniston otkrila je da za scenu seksa s kolegom Jonom Hammom nije koristila usluge koordinatora intimnosti.

Proslavljena američka glumica Jennifer Aniston nije ni sanjala kakvu će buru izazvati njezina izjava da za svoju prvu scenu seksa u trećoj sezoni serijala "The Morning Show", koju je odradila s 52-godišnjim kolegom Jonom Hammom nije trebala usluge koordinatora intimnosti. Ta pozicija na snimanju pripada osobi koja je zadužena kako bi se glumci pred kamerama i razgolićeni osjećali zaštićeno i ugodno, te uz ostalo brine i da se u prostoriji gdje se scena snima ne nalazi nitko od članova ekipe koji nisu nužno potrebni u tim trenucima. Osim toga koordinator intimnosti prati i svaki pokret kamere kako bi se na ekranu vidjeli samo oni dijelovi tijela koje su glumci pristali pokazati, a uoči snimanja pregovara se doslovce o svakom detalju, pa i poziciji partnerove ruke na tijelu.

image

Jennifer Aniston i Jon Hamm

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

"Moj filmski partner Jon Hamm se pokazao kao nevjerojatan džentlmen, a redateljica Mimi Leder učinila je sve da se osjećam zaštićeno", izjavila je Jennifer Aniston i izazvala buru reakcija. Naime, glumci koji ne pripadaju holivudskoj A listi kao ona često ne mogu računati na takav tretman pred kamerom i zbog čega se znaju naći na udaru izravnih ili neizravnih ucjena od strane producenata i/ili redatelja. Osim toga, 54-godišnja Jennifer Aniston je na snimanju "The Morning Showa" bila posebno privilegirana jer je i jedna od koproducentica serijala koji je jedan od najpopularnijih sadržaja na platformi Apple TV+.

image

Jennifer Aniston i Jon Hamm na snimanju u New Yorku

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Mnogi su se u svojim komentarima zapitali kakvu to poruku veterani Jennifer Aniston i Jon Hamm šalju mladim kolegama, kad odbijaju usluge koje su zajamčene sindikalnim ugovorom strukovne organizacije i koje su postale standard tek nakon što su se njihovi predstavnici dugo i žestoko za to borili u pregovorima s filmskim studijima i producentima.

"Drago mi je da se osjećala ugodno i zaštićeno i bez koordinatora intimnosti, no ugodno i zaštićeno trebali bi se osjećati i svi ostali članovi ekipe, to je jedna od glavnih funkcija te pozicije na setu. Njoj nije trebala, a očito nije mislila da bi i drugi mogli imati problem s tim...", napisala je u komentaru jedna glumica koja je željela ostati anonimna.

image

Jon Hamm igra tehnološkog milijardera, a Jennifer Aniston voditeljicu showa

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Vruće scene obilježile su posljednju epizodu treće sezone serijala "The Morning Show", u kojem Jennifer Aniston igra voditeljicu vijesti Alex Levy, a Jon Hamm tehnološkog milijardera Paula Marksa. Nakon intervjua poziva je na svoje imanje u Hamptonsu, gdje razgovor završava strastvenim seksom. Scena je privukla mnogo pažnje, jer se dvoje zrelih glumaca pred kamerom pristalo potpuno razgolititi, a Jennifer je po općem sudu izgledala - senzacionalno.

Njihova međusobna kemija na setu bila je nevjerojatna, što se na kraju i vidi na malim ekranima. A novi zapleti i nova uzbuđenja očekuju nas u četvrtoj sezoni, čije je snimanje - već najavljeno.

image

Intervju je završio strastvenim seksom

APPLE TV/PLANET/PROFIMEDIA
Linker
28. travanj 2024 01:53