Ivan Rakitić i Raquel Mauri

 INSTAGAM/RAQUEL_MAURI
Obiteljska idila

Ivan Rakitić javio se s Maldiva, uživa sa suprugom Raquel i kćerima

Nekadašnji dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije provodi lijepe trenutke na odmoru s obitelji kojoj se posvetio nakon što je prestao igrati za Hrvatsku.

Nekadašnji dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije provodi lijepe trenutke na odmoru s obitelji kojoj se posvetio nakon što je prestao igrati za Hrvatsku.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (36) uživa na odmoru na Maldivima sa suprugom Raquel Mauri (34) i njihove dvije kćeri Altheom (11) i Adarom (8). Na svom Instagram profilu objavio je nekoliko obiteljskih fotografija s putovanja. "Kvalitetno vrijeme s obitelji na Maldivima! Oduševljen sam što sam na ovom prekrasnom otoku. Zahvalan za svaki osmijeh, svaki zagrljaj i svaku zajedničku uspomenu", napisao je Rakitić u opisu fotografije.

Njegova objava oduševila je pratitelje koji su ga obasuli laskavim komentarima. "Predivna obitelj", "Prelijepi, uživajte", "Ivane, tvoja obitelj je jako lijepa", neki su od komentara ispod objave. Rakitić, koji je igrao za Hrvatsku u finalu Svjetskog prvenstva 2018., za reprezentaciju ne nastupa od rujna 2020. kada je prešao iz Barcelone u Sevillu, a prije šest mjeseci je stigao u saudijski klub Al-Shabab.

Iza njega je uspješna reprezentativna karijera. Za A reprezentaciju debitirao je 2007. godine, a potom i sudjelovao na brojnim velikim turnirima, uključujući Europska prvenstva 2008., 2012., 2016. i Svjetska prvenstva 2014. i 2018. godine. Bio je ključni igrač hrvatske reprezentacije koja je došla do finala Svjetskog prvenstva 2018. godine, gdje su izgubili od Francuske. Bivši dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije s nestrpljenjem iščekuje početak ovogodišnjeg Europskog prvenstva. Nedavno je za španjolske novine AS kazao da je hrvatska reprezentacija sjajan spoj starijih iskusnih igrača i mlađih koji su napravili velik iskorak u karijeri. "Naravno da sam uzbuđen jer volim nogomet i svoju reprezentaciju, a osjećat ću jednako i za deset godina", izjavio je 36-godišnji Ivan Rakitić. Dodao je da će Europsko prvenstvo gledati doma uz suprugu i djecu. "Odluku da prestanem igrati za reprezentaciju donio sam teško. Moja obitelj se bila puno žrtvovala zbog mene pa je bio trenutak da donesem odluku za suprugu i kćeri", ispričao je Rakitić.

Inače, Hrvatska će u subotu otvoriti Europsko prvenstvo sa Španjolskom. "Bilo bi dobro da takvom utakmicom i završi prvenstvo", dodao je uz smijeh.

Linker
13. lipanj 2024 14:22