horoskop djevica

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Djevice: Samcima će ljeto biti uzavrelo i puno prilika

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE * * *

SRETNA BOJA: Imat ćete koristi od uključivanja zemljanih tonova u svoju garderobu i okruženje, poput smeđe ili bež. Ove boje dočaravaju stabilnost i pouzdanost i istaknut će vašu praktičnost i mudrost.

LJUBAV I BRAK: Ova će godina označiti odlučujuće poglavlje u vašem ljubavnom životu. Tijekom 2024. doživjet ćete uspone i padove u ljubavi, no sve što proživite ojačat će vas i pružiti vam dragocjeno iskustvo. Saturn u Ribama mogao bi vas zbližiti s partnerom i ojačati vašu vezu ili pak dovesti do rastanka. Pronađite vrijeme jedno za drugo, provedite zajedno kvalitetne trenutke i otvoreno komunicirajte kako biste izbjegli nesporazume. Samcima će ljeto biti uzavrelo i puno prilika za romantične susrete. Mogli biste doživjeti strast kakvu niste nikada osjetili.

image

Keanu Reeves 2. rujna 1964.

WYTERS ALBAN/ABACA/SHUTTERSTOCK

KARIJERA I NOVAC: Vaša marljivost, motivacija i odgovornost impresionirat će nadređene. Pozitivne promjene u profesionalnom svijetu, poput promaknuća ili promjene posla, mogle bi vas dočekati već u veljači, stoga iskoristite priliku i budite otvoreni za izlazak iz zone udobnosti. Pravo je vrijeme da razbijete rutinu u koju ste zapali i prihvatite nove profesionalne izazove. Potkraj godine mogu se pojaviti poteškoće, no upornost i odlučnost dovest će vas do uspjeha.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: U prvom dijelu godine Jupiterov pozitivan utjecaj ispunit će vas optimizmom. Uživajte u aktivnom životu, ali nemojte izgorjeti. Nakon svibnja pronađite zdrave načine da se oslobodite stresa. Pravo je vrijeme da promijenite štetne navike i odreknete se cigareta ili alkohola.

BROJ SREĆE 11: Primijetit ćete da je ovaj broj povezan s mnogim sretnim događajima koji će se odigrati. Neka vam vibracije broja 11 budu putokaz i usmjere vas prema mudrim odlukama.

TAJNA ŽELJA: Želite biti uspješni i cijenjeni u poslu. Davat ćete sve od sebe kako biste se pokazali u najboljem izdanju u nadi da će netko to primijetiti i nagraditi.

image

Blake Lively 25. kolovoza 1987.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

U DOBRIM DANIMA: marljivi, organizirani, brižni, savjesni, pouzdani

U LOŠIM DANIMA: živčani, otresiti, skloni osuđivanju, neprilagodljivi, krutih stavova

NAJBOLJI MJESEC: U svibnju ćete doživjeti ugodne promjene u intimnom životu. Ako ste u vezi, ojačat ćete odnos s voljenim i posvetiti se planiranju idućeg koraka. Samce bi slučajan susret mogao dovesti do dugotrajne veze. Bit ćete puni optimizma i osjećati da držite konce života u svojim rukama.

Linker
26. travanj 2024 02:08