Hailie Jade je otkrila da je trudna pa će Eminem iduće godine postati djed

 EMINEM/SHADY RECORDS/VEVO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Uvijek originalan

Eminem objavio dirljiv video i obznanio veliku vijest, snimkom raznježio brojne obožavatelje

Američki reper u spotu za pjesmu "Temporary" koju je posvetio svojoj najstarijoj kćeri Hailie Jade i otkrio da će iduće godine dobiti prvo unuče.

Američki reper u spotu za pjesmu "Temporary" koju je posvetio svojoj najstarijoj kćeri Hailie Jade i otkrio da će iduće godine dobiti prvo unuče.

Američki reper Eminem 17. listopada slavi svoj 52. rođendan, ali to mu trenutačno nije jedini i glavni razlog za slavlje. Glazbenik Marshall Mathers III., što je Eminemovo pravo ime, desetljećima gradio imidž opakog, čvrstog i neukrotivog momka. No, očito ima i svoju nježnu i vrlo emotivnu stranu.

Dosad ju je pokazivao samo unutar četiri zida vlastite kuće, a sad ju je u spotu za svoj novi singl "Temporary" s albuma "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)" podijelio sa svim svojim fanovima. Razlog nije mogao biti bolji, veći i važniji, jer je žestoki glazbenik u svom najnovijem uratku na svoj način objavio da će iduće godine postati djed.

Pjesmu je posvetio svojoj ljubimici, kćeri Hailie Jade koja se i pojavljuje pred kamerama, a na kraju spota svog oca "iznenadi" darujući mu dres s natpisom "deda" s brojem jedan i snimkom ultrazvuka bebice koju nosi u svom trbuhu.

image

Kći mu je poklonila dres s brojem 1 i natpisom "djed"

EMINEM/SHADY RECORDS/VEVO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Sam video koncipiran je kao montaža kućnih video uradaka Eminema i Hailie tijekom njezinog odrastanja, koji se isprepliću sa snimkama njezinog vjenčanja u svibnju 2024. Posebno je dirljiv trenutak kad Eminem svoju kći prvi put ugleda u - vjenčanici, a potom je gutajući knedle i ne skrivajući suze vodi do matičara gdje je predaje suprugu Evanu McClintocku.

U spotu je prikazan i prvi svadbeni ples oca i kćeri, a da će Eminem postati djed postalo je jasno nakon Halliene objave na Instagramu, gdje je fotografiju sa svojim suprugom potpisala kao "mama i tata est. 2025."

image

Jedna od rijetkih fotografija iz Eminemovog obiteljskog albuma s proslave kćerinog rođendana

EMINEM/SHADY RECORDS/VEVO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Njegova starija kći radi kao influencerica i voditeljica podcasta "Just A Little Shady", a svog je supruga, izvršnog direktora tvrtke za razvoj softvera Scout, upoznala prije osam godina. Vjenčanje je održano u luksuznoj rezidenciji u Greencrest Manor u Michiganu, a mladenci su izjavili "da bolju i ljepšu proslavu nisu mogli zamisliti".

"Proliveno je puno suza radosnica, bilo je mnogo smijeha i ljubavi. Evan i ja osjećamo zahvalnost zbog članova obitelj i prijatelja koji su doputovali na vjenčanje da nas podrže i postanu dio novog poglavlja u našim životima", objavila je tada Hailie Jade.

image

Eminem s kćerkom Hailie Jade

EMINEM/SHADY RECORDS/VEVO/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Najponosniji je ipak bio njezin tata Eminem koji svoju mezimicu spominje u dvadesetak pjesama kao što su "My Dad‘s Gone Crazy", "Kim", "97 Bonnie & Clyde", "Beautiful", "My Darling" i hitu "Hailie‘s Song".

Hailie Jade je njegova kći iz braka s Kim Scott - s kojom se dvaput vjenčao i dvaput razveo. Osim Hailie, usvojili su kćer Alainu, koja je zapravo njihova nećakinja, a rodila ju je Dawn Scott, sestra blizanka Eminemove supruge, a 2005. posvojio je i svog nebinarnog sina Stevieja Lainea Scotta, kojeg je njegova supruga dobila iz veze s Ericom Hartterom.

image

Eminem i Rihanna u New Yorku 2013.

DC/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Moje nesigurnosti pojele bi me živog, ali onda ugledam svoju bebicu i odjednom više nisam lud, život ponovno ima smisla...", opjevao je Eminem svoju kćer u hitu iz 2002. Prije toga je ustvrdio kako je njezino rođenje bilo poziv na buđenje da promjeni navike te mu je kći bila glavni motiv da se izliječi od ovisnosti.

"Sve što radim, sad radim zbog Hailie, a novac štedim da joj platim školovanje", izjavio je reper, čija je ljubimica diplomirala psihologiju na koledžu Michigan State.

image

Eminem je jedna od najvećih reperskih zvijezda

MPNC/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim toga Eminem je ovih dana opet privukao pozornost jer je u svojoj pjesmi dao naslutiti kako zna pravu istinu o svom kolegi Seanu Combsu, alias P. Diddyju, koji u istražnom zatvoru u New Yorku čeka suđenje za brojne zločine, uz ostalo i seksualnu trgovinu i zlostavljanje maloljetnica. U jednom stihu svoje pjesme umjesto riječi "rapper" (engleska riječ za repera) izgovorio je riječ "raper", što u hrvatskom prijevodu znači "silovatelj".

Čini se da ovih dana jedino Eminem, 50 Cent, Dr. Dre i Snoop Dogg jedini mirno spavaju, jer su već desetljećima u svađi sa Seanom Diddyjem Combsom i nikada nisu bili na njegovim zloglasnim partijima, kroz koje je prodefilirala plejada slavnih. A 50 Cent najavio je snimanje svog dokumentarca za Netflix u kojem će, uz ostalo, progovoriti i o svom odnosu s Diddyjem, te istaknuo da će svoj honorar uplatiti udrugama koje se bave zaštitom žrtava seksualnog zlostavljanja.

image

Četvorica veličanstvenih: Eminem, 50 Cent, Dr. Dre i Snoop Dogg na otkrivanju zvijezde Dr. Drea na holivudskoj Stazi slavnih

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
04. listopad 2024 12:30