Sanja Musić Milanović

 NEJA MARKIčEVIć/CROPIX
Službeni posjet

Elegantna i odmjerena: Sanja Musić Milanović u Brazil stigla u boji zemlje domaćina

Predsjednik Zoran MIlanović sa suprugom boravi u Južnoj Americi, gdje ih je uz sve počasti dočekao brazilski predsjednik Luiz Inácio Lula da Silva.

Predsjednik Zoran MIlanović sa suprugom boravi u Južnoj Americi, gdje ih je uz sve počasti dočekao brazilski predsjednik Luiz Inácio Lula da Silva.

Predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović, liječnica epidemiologinja, ovih dana borave u prvom službenom posjetu Brazilu, gdje ih očekuju brojni susreti i protokolarne obaveze. Uz sve državničke počasti dočekao ih je njihov domaćin, brazilski predsjednik Luiz Inácio Lula da Silva, a Sanja Milanović Musić za prvi je susret odabrala elegantnu kombinaciju u kojoj je prevladavala žuta boja, zaštitni znak te južnoameričke zemlje.

Žuti sako odjenula je u kombinaciji s elegantnom dugom bijelom suknjom duljine, te bijelim topom i žutim cipelama s visokom potpeticom, a smjelu modnu kombinaciju zaokružila je brošom, crvenim ružem i raspuštenom kosom.

image

Sanja Musić Milanović odabrala je sako u boji zemlje domaćina

URED PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE/TOMISLAV BUšLJETA

Odjevni stil prvih dama na neki način predstavlja i državu iz koje dolaze, a autentični profinjeni stil prepoznaje se i u odjevnim kombinacijama supruge hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

image

Sanja Musić Milanović zablistala je u žutom sakou i bijeloj suknji

URED PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE/TOMISLAV BUšLJETA
image

Srdačan pozdrav s brazilskim predsjednikom

URED PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE/TOMISLAV BUšLJETA

Sanje Musić Milanović privržena je haljinama princess kroja koji su kao stvoreni za njenu figuru. Riječ je o modelu koji u gornjem dijelu prati liniju tijela ističući struk, a potom se širi ispod razine bokova.

image

Predsjednici Luiz Inacio Lula da Silva ugostio je Zorana MIlanovića i Sanju Musić Milanović u prvom službenom posjetu Brazilu

URED PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE/TOMISLAV BUŠLJETA

Odjenula ju je i 2012. za jedan od svojih najvažnijih susreta s prvom damom Michelle Obama u Sjedinjenim Državama, a nosila ju je i na suprugovoj inauguraciji u veljači 2020. Tada je to bila haljina, u međuvremenu posrnule, varaždinske modne kuće Varteks u nesvakidašnjoj blijedoružičastoj nijansi kod koje je struk bio naglašen ženstvenom trakom-mašnom.

Osim toga prva dama voli kombinacije košulja i suknji A-kroja koji ističu figuru na isti način kao i princes haljina, a često bira i kombinaciju bijele košulje s crnom suknjom ili hlačama.

Svoje modne kombinacije Sanja Musić Milanović u pravilu upotpunjuje modnim dodacima i nakitom hrvatskih dizajnera, te damskim šeširima iz salona zagrebačkih majstora zanata.

image

Američka prva dama Michelle Obama i Sanja Musić Milanović u Chicagu 2012.

OLIVIER DOULIERY/AFP/PROFIMEDIA
image

Španjolska kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović na zagrebačkom Summitu o prevenciji debljine djece u Europi

VANESA PANDŽIĆ/CROPIX
Linker
16. lipanj 2024 13:53