IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
DALEKO OD REFLEKTORA

Bijeg iz Hollywooda: Slavna ‘kućanica‘ s obitelji seli u Andaluziju i nije jedina koja se odlučila na taj korak

Američka glumica Eva Longoria sa suprugom i sinom seli se u Marbellu zbog čega prodaje vilu s osam spavaćih soba na Beverly Hillsu.

Američka glumica Eva Longoria sa suprugom i sinom seli se u Marbellu zbog čega prodaje vilu s osam spavaćih soba na Beverly Hillsu.

Američka glumica Eva Longoria, jedna od najvećih holivudskih zvijezda s početka milenija, sa suprugom, meksičkim biznismenom Joseom Bastonom i 5-godišnjim sinčićem Santiagom planira bijeg iz Hollywooda. Svome sinu, naime, žele omogućiti normalno odrastanje, školovanje i život daleko od paparazza i medijske pažnje, pa stoga planiraju preseljenje u Europu, točnije u Španjolsku. Svoju kuću na Beverly Hillsu oglasili su na prodaju, a da im se stvarno žuri da napuste Kaliforniju govori podatak kako su spremni i spustiti cijenu da bi što prije realizirali kupoprodajni ugovor. Zbog toga su cijenu od 22,8 milijuna dolara spustili za gotovo četiri milijuna, pa će novi vlasnici za vilu s osam spavaćih soba, sad morati izdvojiti svega 18,9 milijuna dolara.

U Španjolskoj su se već skućili u Marbelli, jednom od najpoznatijih ljetovališta u Andaluziji, gdje im sigurno neće biti tijesno, jer posjeduju vilu sa sedam spavaćih soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, saunom, kućnim kinom i dvoranom za vježbanje i ostalim pogodnostima kakav iziskuje njihov stil života.

image

Eva Longoria sa suprugom i sinčićem Santiagom u Cannesu 2019.

BERZANE NASSER/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Bila je to ljubav na prvi pogled, znala sam da tu želim živjeti i odgajati sina, ali morala sam čekati pet godina sve dok lani kuća nije bila oglašena na prodaju... I suprugu se odmah svidjela ideja preseljenja u Europu, pa smo upravo zato, kao zalog za novu budućnost svoje obitelji, NA našoj španjolskoj adresi registrirali našu udrugu Global Gift Foundation

Svi govore španjolski, pa im jezik neće stvarati problem, a Eva Longoria, koja se proslavila ulogom Gabrielle Solis u "Kućanicama", jednom od najpopularnijih televizijskih serijala, odavno nije samo glumica. Zaštitno je lice L‘Oreala, vodi svoj podcast, kulinarsku emisiju, angažirala se kao aktivistica, a počela je i režirati.

image

Eva Longoria i Jose Antonio Baston sele se u Španjolsku

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Kako god, 49-godišnja Teksašanka Eva Longoria nije odrasla sa srebrnom žlicom u ustima, a kao djevojka i tinejdžerica naučila je na težak rad. Radila je u lancu brze prehrane Wendy‘s, s prijateljima na crno popravljala automobile, vodila tečajeve aerobika, te volontirala u kampanjama demokrata. Uz to je i diplomirana kineziologinja, a akademski se usavršavala na studiju latinoameričke kulture i društva na Kalifornijskom državnom sveučilištu u Northridgeu, nakon čega je pokrenula brojne inicijative za poboljšanje uvjeta života i obrazovanja pripadnika latino zajednicama diljem Sjedinjenih Država...

Svog životnog partnera upoznala je nakon dva propala braka bez djece, a s jednim od najmoćnijih televizijskih producenata, direktorom medijskog koncerna Televisa, ove godine slavi osmu godišnjicu braka. Eva Longoria nije prva i jedina holivudska zvijezda koja je poželjela život daleko od filmske industrije snova. U nastavku donosimo tri najpoznatija primjera ljudi koji su rekli zbogom Hollywoodu.

GRETA GARBO

Slavna Šveđanka, najobožavanija i najtajanstvenija filmska diva, koja se u anonimnost povukla na vrhuncu slave, nakon što je u 36. godini snimila svoj 28. filmski naslov, ostatak svog dugog života - preminula je 15. travnja 1990. u 86. godini u New Yorku, ne pojavljujući se u javnosti, ne dajući intervjue i ne pristajući na financijski nemoralne ponude da ponovno stane pred kameru.

image

Greta Garbo

SNAP/SHUTTERSTOCK

GENE HACKMAN

Dvostruki oskarovac Gene Hackman prije dva desetljeća s 32 godine mlađom suprugom povukao se u glumačku mirovinu i preselio na ranč u blizini Santa Fea. Niti jedna od brojnih ponuda holivudskih studija nije mu bila dovoljno primamljiva da se predomisli. Da se povlači iz Hollywooda objavio je u ljeto 2004. u televizijskom intervjuu legendarnom voditelju i svom prijatelju Larryju Kingu, a u glumačkoj mirovini posvetio se pisanju. U siječnju je proslavio 94. rođendan.

image

Gene Hackman na dodjeli Oscara 1993.

EUGENE ADEBARI/SHUTTERSTOCK

RYAN GOSLING I EVA MENDES

Glumci Ryan Gosling i Eva Mendes tvore jedan od najzvjezdanijih holivudskih parova, ali se njihove zajedničke fotografije mogu izbrojati na prste jedne ruke. A fotografije njihovih kćeri 9-godišnje Esmeralde i 7-godišnje Amade u bazama najvećih svjetskih agencija - ne postoje. Slavni roditelji, naime, toliko štite privatnost svoje djece da im zasad ne dozvoljavaju upotrebu mobilnih telefona, niti smiju samostalno pretraživati internet kao njihovi vršnjaci. To sve im nije bilo dovoljno, pa su se nedavno preselili iz Los Angelesa, na zasad nepoznatu lokaciju sjeverno od grada, kako bi svojim kćerima omogućili - normalno odrastanje.

image

Eva Mendes i Ryan Gosling

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK
Linker
29. travanj 2024 21:25