Daniela Trbović

 RANKO SUVAR/CROPIX CROPIX
GODINA KOJU PAMTI

60. rođendan popularne voditeljice i romantične Vage: "Najvažnije sam naučila u pedesetima"

Daniela Trbović okrugli rođendan provodi radno, pripremajući novu emisiju "Godina koju pamtimo" koja na male ekrane stiže najesen.

Daniela Trbović okrugli rođendan provodi radno, pripremajući novu emisiju "Godina koju pamtimo" koja na male ekrane stiže najesen.

Rođendane odavno slavi bez pompe, u krugu obitelji, pa će tako biti i s okruglim šezdestim, koji popularna televizijska voditeljica slavi Daniela Trbović slavi 27. rujna. Rođenu Karlovčanku prvi put smo na malim ekranima vidjeli u velječi 1990. na tadašnjoj televiziji Z3, na kojoj je vodila razne emisije zabavnog karaktera. Nacionalnu popularnost donijela joj je glazbena emisija Hit depo, čija je bila voditeljica u paru s Hamedom Bangourom, a nakon showa "5.com s Danielom" najesen na Hrvatsku televiziju stiže u zabavno-nostalgičnom formatu "Godina koju pamtimo".

image

Daniela Trbović

RANKO SUVAR/CROPIX CROPIX

U njemu će na zabavan i televizičan način, uz puno isječaka iz arhive, kako filmskih, tako i glazbenih, obrađivati pojedine godine godine iz naše povijesti, a . uz Danielu će se u emisiji pojavljivati i Robert Ferlin, te Mario Lipovšek Battifiaca i to u ulogama vođa timova poznatih osoba koje će pred kamerama iz prve ruke ispričati svoje doživljaje i iskustva.

image

Daniela Trbović

RANKO SUVAR/CROPIX CROPIX

Romantična i krhka horoskopska Vaga tako i svoj 60. rođendan provodi radno, pripremajući svoju novu emisiju, a u svojoj karijeri kako je izjavila u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju, najponosnija je na - trajanje. Gledatelji, pak, hvale njezinu vitku liniju, mladenački izgled i duh, i presretni su što je umjesto Medicinskog fakulteta koji je prvo upisala, prevagnula njezina strast prema televizijskom novinarstvu. Jer bez Daniele scena ne bi bila niti približno ista.

image

Mirko Fodor i Daniela Trbović 1994.

T. VULIC

Daniela je rođena u pet ujutro, pa vjerojtno i zbog toga nema problema s ranim ustajanjem i jutarnjim obavezama, a u pedesetima je, kaže, napokon shvatila da se treba posvetiti sebi i svojim potrebama.

"U četrdesetima stalno misliš imam još vremena, tek sam na pola, a u pedesetima nisi na pola, jer teško možeš očekivati da ćeš živjeti 100 godina. Postaneš svjestan koliko su živjeli tvoji preci i shvatiš da nemaš vremena za gubljenje s ljudima koji ti ne dogovaraju, postaješ sebičniji. Zdravo sebičan, zapravo. Žene u pedestoj shvate, sad ili nikad! I tada se više posvete sebi, baš kao i ja", ispričala je Daniela, majka 23-godišnjeg sina Lovre Vlajkija.

image

Daniela Trbović sa sinom Lovrom

PETRA RIA/LUKA CEROVINA/IVAN KLEKAR

"Vrijedan je, sposoban, empatičan i simpatičan i moj, jedini, a naš odnos opisala bih kao miroljubivu koegzistenciju", kaže Daniela.

Linker
27. travanj 2024 23:09