MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK
Odlazak iz Hollywooda

Zvijezda serije ‘‘Izgubljeni‘‘ s 44 godine odlučila je prekinuti glumačku karijeru: "Obitelj mi je važnija"

Evangeline Lilly na svom je Instagramu objavila da se namjerava posvetiti obitelji, pisanju i humanitarnom radu koji joj je u životnom fokusu već dvadeset godina.

Evangeline Lilly na svom je Instagramu objavila da se namjerava posvetiti obitelji, pisanju i humanitarnom radu koji joj je u životnom fokusu već dvadeset godina.

Evangeline Lilly, glumica koja je karijeru započela kao model poznate agencije Ford, proslavila se glavnom ulogom u seriji ‘‘Izgubljeni‘‘, a gledali smo je i u filmovima ‘‘Hobit‘‘ i ‘‘Ant-Man‘‘, najavila je da se oprašta od Hollywooda. Bar za sada, kako tvrdi. Svoju odluku objavila je na društvenim mrežama, a odlazak u glumačku mirovinu objasnila je željom da se više posveti obiteljskom životu.

‘‘Osjećam veliku zahvalnost za sve svoje blagoslove. Odmaknuti se od onoga što se čini kao očigledan izbor (bogatstvo i slava), ponekad može djelovati zastrašujuće, ali odabir svoje dharme zamjenjuje strah ispunjenjem”, napisala je 44-godišnja glumica dodajući da će se možda u budućnosti vratiti filmu, ali trenutno to nije opcija.

image

U popularnoj seriji ‘Lost‘ (Izgubljeni), glumila je s našom Mirom Furlan

TOUCHSTONE/ABC/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Dodala je i video snimljen prije desetak godina u kojem govori kako bi u idućem desetljeću željela biti glumica u mirovini, imati obitelj s dvoje djece, biti spisateljica i fokusirati se na humanitarni rad. Očito je taj trenutak napokon došao.

Evangeline je u vezi s Normanom Kalijem kojeg je kao asistenta produkcije upoznala na snimanju serije "Izgubljeni‘‘. U vezi su od 2010., godinu dana kasnije postali su roditelji prvog sina, a drugog su dobili krajem 2015. Za Kalija, koji je porijeklom s Havaja, govore da je izrazito obiteljski čovjek te je on do sada bio najviše posvećen njihovim sinovima, dok će sada cijela obitelj više vremena moći provoditi zajedno. Slavna glumica u svojoj glumačkoj mirovini nastavit će se baviti humanitarnim radom kojem je posvećena već godinama.

Radi s neprofitnim organizacijama kao što je GO Campaign, a podržava i Task Brasil, neprofitnu organizaciju posvećenu pomaganju djeci koja žive na ulicama Brazila osiguravajući im siguran smještaj. Uključila se i u pomaganje udovicama i siročadi u Ruandi, zemlji u kojoj je bila mnogo puta i gdje vodi malu nevladinu organizaciju već skoro 20 godina.

image

Na londonskoj premijeri filma "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija" prošle godine

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

No ona piše i priče za djecu, aktivistkinja je za zaštitu okoliša, a s obitelji živi na Havajima, u domovini svog partnera gdje joj je omiljeni hobi surfanje. Živi u anonimnosti, daleko od glamura i holivudskog šušura kojeg je zapravo napustila i ranije jer već neko vrijeme nije stala pred kameru.

image

Lilly i Paul Rudd na pariškoj premijeri filma "Ant-Man i Wasp" 2018. godine

APAYDIN ALAIN/ABACA/SHUTTERSTOCK

“Možda bih se jednog dana vratila Hollywood, ali za sada mi je ovdje mjesto. Stigla je nova sezona, a ja sam spremna i sretna!”, kazala je glumica.

Linker
21. lipanj 2024 12:33