Jessica Madsen

 MANOLI FIGETAKIS/EVERETT COLLECTION
Ponosno objavila

Zvijezda "Bridgertona" priznala da je zaljubljena u ženu, javno je podržali i kolege iz hit serije

Jessica Madsen je putem društvenih mreža otkrila da je pronašla sreću u ljubavi, a pritom ne krije koliko je sretna zbog toga.

Jessica Madsen je putem društvenih mreža otkrila da je pronašla sreću u ljubavi, a pritom ne krije koliko je sretna zbog toga.

Zvijezda "Bridgertona", glumica Jessica Madsen objavila je ponosno vijest kako je zaljubljena u ženu, a pri tome je dobila i veliku podršku svojih kolega s kojima glumi u Netflixovoj hit-seriji. Jessica je na svom profilu na Instagramu podijelila objavu u kojoj svima obznanjuje koliko je zaljubljena i sretna. "Zaljubljena sam u ženu, glasno to kažem i ponosna sam na to!", napisala je 32-godišnja glumica koja u Bridgertonu glumi Cressidu Cowper, uz selfie koji je objavila.

Nekoliko njezinih kolega iz "Bridgertona" pozdravilo je taj njezin potez, uključujući Jonathana Baileya i Nicolu Coughlan, koji su komentarima ostavili emotikone srca u znak podrške. "Volim teeee", napisala joj je i Hannah Dodd, koja u seriji glumi Francescu.

Jessica je javno istupila kao biseksualna osoba u lipnju prošle godine, mjesecu koji se inače obilježava kao Mjeseca ponosa. "Usput... Sretan mjesec ponosa", poručila je tada putem svog Instagrama.

image

Jessica Madsen kao Cressida Cowper

MANOLI FIGETAKIS/EVERETT COLLECTION

I dok je glumičin ljubavni život u stvarnom životu sjajan, na ekranu je malo kompliciraniji. Kao što su obožavatelji vidjeli u prvoj polovici treće sezone "Bridgertona", Cressida je tražila partnera na "burzi" za vjenčanja. Unatoč nepostojanju interesa za udvarače, sprijateljila se s Eloise Bridgerton pa su gledatelji počeli nagađati da bi između njih moglo biti nešto više od platonske veze. "Između njih postoji povjerenje i znatiželjne su jer su toliko različite i Eloise kroz nju puno uči o tome koliko je njezin život drugačiji. I znate, otvaraju svoju perspektivu jer su njihove situacije toliko različite”, kazala je glumica.

image

Jessica Madsen u seriji Bridgerton

MANOLI FIGETAKIS/EVERETT COLLECTION

Jessica je istaknula da joj se apsolutno sviđa što obožavatelji misle da je veza Cresside i Eloise kodirana queerom. "To bi bilo najbolje! Da, mislim, da bi to bi bilo cool. Volim misliti da bi to imalo smisla jer, kao, nije dobila tipa. Pa, zašto ne onda cura? Ali da, stvarno nemam pojma", komentirala je odnose svog lika. Zasad nije poznato hoće li Cressida i Eloise završiti zajedno u seriji, a u romanima Julije Quinn o "Bridgertonu", njihovi se likovi na kraju udaju za muškarce.

Linker
24. lipanj 2024 06:19