SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
modno osvještene

Ženski izlazak u Parizu: Slavna glumica i njezina 15-godišnja kći nisu mogle proći nezamijećeno

Glumica Naomi Watts na modnoj reviji Balenciage pojavila se sa Kai Schreiber koja je izrazom lica pokazala što misli o intersu javnosti i okupljenim fotografima.

Glumica Naomi Watts na modnoj reviji Balenciage pojavila se sa Kai Schreiber koja je izrazom lica pokazala što misli o intersu javnosti i okupljenim fotografima.

Rijetke su prilike kada se tinejdžeri javnosti žele pojaviti s roditeljima. No, očito 15-godišnja Kai Schreiber dovoljno voli modu zbog koje je ipak pristala na taj "ustupak". Sa svojom majkom, slavnom glumicom Naomi Watts stigla je na Tjedan visoke mode u Parizu, točnije na reviju Balenciage. Majka i kći izazvale su pravu pomutnju među fotografima, a dok se glumica smiješila pred fotografijama, njezina je nasljednica snimljena ozbiljnog i oštrog pogleda.

image

Naomi Watts s kćeri Kai Schreiber

BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
image

Naomi Watts na kraju je sama pozirala

MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Obje su se brižno dotjerale za modnu reviju, no odlučile su se za koloristički kontrast. Dok je Naomi odjenula elegantan kostim neobičnog sakoa boje slonovače, Kai je nosila crnu kombinaciju čipkaste majice i duge suknje. No, nije to prvi modni izlet majke i kćeri, prije dva mjeseca jedna uz drugu sjedile su u prvom redu na Dior Pre-Fall Showu u Brooklynu.

image

Glumice Alexandra Shipp i Naomi Watts s kćeri Kai

ANDREA RENAULT/AFP/PROFIMEDIA

Inače, Kai Schreiber mlađe je dijete koje glumica ima s bivšim partnerom, glumcem Lievom Schreiberom. Bivši par još ima i godinu dana starijeg sina Sashu, a nakon rastanka oboje su pronašli nove ljubavi. Ona s kolegom Billyjem Crudupom za koga se udala prošle godine, a Liev Schreiber je u braku s Taylor Neisen koja mu je prošle godine rodila kćerkicu Hazel Bee.

Kai nije jedina tinejdžerica koja je u društvu slavne majke prošetala crvenim tepihom u Parizu. Isto je učinila i 15-godišnja Sunday Rose, kći glumice Nicole Kidman. I one su zajedno stigle na reviju Balenciage, a za posebnu priliku su se i modno uskladile, odlučivši se obje za chic strukirane haljine s ovratnikom koje su pomno pratile linije njihovog tijela.

Linker
29. lipanj 2024 13:08