IMAGESPACE/DDP USA/PROFIMEDIA
Najsretniji dan

Udala se bivša Miss Universe, a svi pogledi bili su upereni u njezinu raskošnu Dolce&Gabbana vjenčanicu

Amerikanka Olivia Culpo uplovila je u bračnu luku sa zvijezdom NFL-a Christianom McCaffreyjem na svečanoj ceremoniji u Watch Hillu.

Amerikanka Olivia Culpo uplovila je u bračnu luku sa zvijezdom NFL-a Christianom McCaffreyjem na svečanoj ceremoniji u Watch Hillu.

Nekadašnja Miss Universe, a sada model, glumica i influencerica, Amerikanka Olivia Culpo, uplovila je u bračnu luku sa zvijezdom NFL-a Christianom McCaffreyjem i to godinu i dva mjeseca nakon što je javnosti obznanila da se zaručila nakon četiri godine veze. Vjenčanje se održalo u Watch Hillu, a Olivia je blistala u jednostavnoj, a opet raskošnoj Dolce&Gabbana vjenčanici.

image
PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Kad razmišljam o Christianu i onome što on voli te o trenucima kada misli da sam najljepša, to je apsolutno u nečem ovakvom: bezvremenska, pokrivena i elegantna. Željela sam da djeluje jednostavno i kao da mi daje kompliment, a ne da me nadmašuje. Ima toliko ljepote i jednostavnosti", kazala je 32-godišnja manekenka o haljini koju je odjenula za veliki dan.

Par je u vezi od 2019., a zaruke su objavili u travnju prošle godine. „Pokušali smo ovo zadržati za sebe koliko god je bilo moguće, ali očigledno vijesti brzo putuju. Udajem se za najboljeg prijatelja. Toliko te puno volim, zaručniče”, napisala je na svom Instagramu tada Olivia svom četiri godine mlađem odabraniku. Ispod objave zaredale su se brojne čestitke na društvenim mrežama.

U svom reality showu „Culpo Sisters” u kojem su uz Oliviju glavne zvijezde njezine sestre Sophia i Aurora, nekadašnja je Miss Universe otvoreno govorila o tome kako se želi udati za McCaffreya i zasnovati obitelj, no budući da boluje od endometrioze bila je zabrinuta hoće li moći zatrudnjeti.

image
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

„Želim imati djecu, ali želim biti sigurna da ih mogu imati. Mislim da bi put do toga mogao biti poprilično izazovan”, rekla je tada Culpo. McCaffreyju često izjavljuje ljubav na Instagramu, a emotivnu objavu uputila mu je i za treću godišnjicu veze. „Jin mom jangu, ti si oličenje snage kroz poniznost. Hvala ti što si moja stijena i vraćaš mi vjeru u ljubav. Ti si sve o čemu sam ikada sanjala i više od toga.”, poručila je zaljubljena influencerica. Inače, Olivia je titulu Miss Universe ponijela 2012. godine, a prošle godine sudjelovala je i u američkoj inačici showa "Masked Singer". Njezin suprug uspješan je sportaš, a prošle je godine dobio i nagradu Associated Pressa za ofenzivnog igrača godine NFL-a.

image

Par je u vezi od 2019.

INSTAGRAM
Linker
30. lipanj 2024 12:22